SPORTSKI ŽURNAL – Stolica: Zaslužujemo da imamo što je moguće veću podršku

04/08/2017U MEDIJIMA

Stolica: Zaslužujemo da imamo što je moguće veću podršku

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Borca želi pobedu, kao i da je jako dobro što njegova ekipa u prva dva kola Super lige Srbije nije primila gol

Očekivanja pred treći meč u ovoj sezoni su usmerena ka osvajanju nova tri boda. Veoma važno po nas je što smo već u drugom kolu, nakon prve utakmice napravili dobar rezultat. Takođe je veoma važno da su obe utakmice bez primljenog gola – rekao je Stolica na konferenciji.

Voždovac će u subotu na svom stadionu dočekati Borac iz Čačka u trećem kolu Super lige Srbije. – Očekuje nas protivnik prema kome imamo veliki respekt, jer znamo šta znači ime Borca u srpskom fudbalu. Trenera Borca izuzetno cenim, rezultati Čačana možda nisu na nivou, ali znamo i da to nije njihova realna snaga i siguran sam da će se pretstaviti u totalno drugom izdanju na našem stadionu. On je pozvao navijače da u što veće broj u subotu dođu na utakmicu. – Posebno me raduje činjenica da publika može dođe na naš stadion i pozivam sve da budu prisutni u što većem broju i da podrže momke i našu ekipu, jer igrama i pristupom na terenu sigurno i zaslužujemo da imamo što je moguće veću podršku – rekao je Stolica.

Utakmica između Voždovca i Borca igraće se u subotu od 20 časova na krovu Tržnog centra „Stadion“.

IZVOR: http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/51601/stolica-zasluzujemo-da-imamo-sto-je-moguce-vecu-podrsku

Ostavite komentar