SPORTSKI ŽURNAL – Promene u Voždovcu: Milunović u Maleziji, otišla još šestorica, dolazi deset igrača

26/12/2018U MEDIJIMA

Promene u Voždovcu: Milunović u Maleziji, otišla još šestorica, dolazi deset igrača

Direktor Voždovca Goran Grkinić rekao je da taj fudbalski klub tokom zimske pauze u planu ima nameru da ojača igrački kadar, kao i da je želja da se u prolećnom delu sezone vrati u gornji deo tabele

– Želimo da pojačamo igrački kadar sa četiri do pet ozbiljnih igrača, koji će moći i da naprave razliku na terenu i koja će biti istinska pojačanja za Voždovac. Želimo da dovedemo i mlade igrače, ali ni godine nisu bitne, bitno je da igrači koji dođu mogu da donesu pozitivnu razliku u kvalitetu i pre svega da donesu prednost na terenu – rekao je Grkinić.

Voždovac je jesenji deo šampionata završio na 11. mestu Super lige Srbije sa 19 bodova, devet manje od Vojvodine koja prva ekipa u donjem delu tabele plej-ofa.

– Voždovac je klub koji ide uzlaznom putanjom, to je vizija kluba i Voždovac to i zaslužuje. Želimo da vratimo Voždovac u gornji deo tabele. Kad se sve sabere i oduzme ova polusezona je definitivno bila za zaborav. Letos jeste bilo grešaka, ali pred nama je još jedna zanimljiva zima. Ove zime smo napravili dobar transfer, kao i prethodne kada smo odradili dobar prelazni rok – dodao je on.

Grkinić je dodao da stručni štab ima na spisku želja oko deset igrača, kao i da je klub već u pregovorima o njihovom dolasku.

– Želimo da u narednom periodu, do 15. januara, rešimo pitanje igračkog kadra i da dovedemo igrače na kojima šef insistira – rekao je direktor Voždovca i dodao da će biti odlazaka.

– Odrešene ruke prilikom izbora nove sredine imaće Zlatković, Zoćević i Milutinović, jer stručni štab ne računa na njihove usluge. Blagojević i Veličković će otići na pozajmicu, dok je Luka Milunović blizu odlaska u inostranstvo, odnosno odlaska u Maleziju. Todoru Petroviću je istekao ugovor i klub neće ponuditi novi. Ugovore su uveliko raskinuli Ješić i Ostojić – zaključio je Grkinić.

IZVOR: http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/73874/promene-u-vozdovcu-milunovic-u-maleziji-otisla-jos-sestorica-dolazi-deset-igraca

Ostavite komentar