SPORTSKI ŽURNAL – HUMANITARNI SPEKTAKL: Krstajić na klupi, Kralj kapiten

13/05/2018U MEDIJIMA

HUMANITARNI SPEKTAKL: Krstajić na klupi, Kralj kapiten

Veliki humanitarni meč „Zajedno za život” biće održan u nedelju, 20. maja (17) na stadionu Voždovca u Beogradu. Sastaće se fudbalske, glumačke i pevačke zvezde u Srbiji, a sav prihod biće namenjen „Fondu za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu” koji je osnovala Humanitarna organizacija „Zajedno za život”.

Umetničku reprezentaciju Srbije činiće poznati glumaci i pevači, potpomognuta nekadašnjim fudbalerima i tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život” koji će okupiti naše aktivne proslavljene fudbalere, ali i vratiti na teren one legendarne igrače koje smo nekada voleli da gledamo u velikim utakmicama.

Umetnike će sa klupe predvodizi Milan Živadinović, dok će sa druge strane na klupi tima Humanitarne organizacije „Zajedno za život” u ulozi trenera biti Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

U timu Humanitarne organizacije „Zajedno za život” koji će kao kapiten predvoditi Ivica Kralj, pojaviće se mnoga poznata fudbalska imena, pa ćemo imati prilike da na terenu vidimo Danka Lazovića, Andriju Delibašića, Ljubinka Drulovića, Jovana Stankovića, Marjana Markovića, ali i Bojana Đorđića, nekadašnjeg igrača Mančester Junajteda i miljenika navijača Crvene Zvezde.

Sa druge strane, umetnicima će kapiten biti glumac Andrija Kuzmanović, a u timu će između ostalih biti Milan Kalinić, Marko Đurovski, Bojan Vasković, frontmen Leksington benda, kao i Emir Kusturica, naš poznati reditelj.

Za umetničku reprezentaciju ovo je poslednja provera i svojevrsna uvertira pred Svetsko prvenstvo umetnika u fudbalu koje se održava u Rusiji od 25. maja do 3. juna, dok je timu „Zajedno za život”, fondacije koju je osnovao Jovan Simić, ovo prva u nizu dobrotvornih utakmica.

Ulaznicu za ovaj humanitarni spektakl moći ćete da kupite na ulazu stadiona jednom porukom na humanitarni SMS broj 8495 koji je „Zajedno za život” pokrenula radi sakupljanja sredstava za „Fond za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu” i sav prihod koji se putem humanitarnih SMS poruka sakupi biće uvek doniran deci kojoj je lečenje najpotrebnije.

Organizatori meča uz Humanitarnu organizaciju „Zajedno za život” su i „Stadion Šoping centar”, kao i FK Voždovac koji je za ovu utakmicu ustupio stadion.

IZVOR: http://www.zurnal.rs/fudbal/63265/humanitarni-spektakl-krstajic-na-klupi-kralj-kapiten

Ostavite komentar