SPORTSKI ŽURNAL – Goran Grkinić: Neka i dalje sumnjaju u nas, očekujemo posete iz Majorke, Granade…

09/04/2018U MEDIJIMA

Goran Grkinić: Neka i dalje sumnjaju u nas, očekujemo posete iz Majorke, Granade…

Remi bez golova sa Čukaričkim, Voždovčanima je u četvrtak bio i više nego dovoljan da u sjajnom raspoloženju stave tačku na prvi deo sezone

Dva kola ranije, pobedom nad niškim Radničkim (2:1) Voždovac je osigurao mesto u plej-ofu i ostvario sezonski cilj, rušenjem Rada (1:0) došao do šeste pozicije.

Iz trenutne vizure, sve je išlo poprilično glatko, ali prema rečima Gorana Grkinića, generalnog i sportskog direktora Zmajeva, ne i u skladu sa procenama koje su kružile oko Zaplanjske.

– Mnogi su nas potcenili zimus, kad smo prodali petoricu igrača i kad nas je napustio bivši stručni štab. Potcenili su mene, kao direktora, tada novog šefa struke Veselinovića i posebno igrače našeg kluba. Baš zbog takvih „dušebrižnika” mi je izuzetno drago što su ovi momci pokazali ko su i šta su. Što ginu za Voždovac i verne navijače koji su uvek uz klub! Što opet imamo momaka za izlog, interesantne stranom tržištu – rekao je Grkinić, koji je potom nastavio:

– Upravo smo ispratili ljude iz Videotona, Ferencvaroša i Rapida, a sledeće nedelje očekujemo i posete iz Španije, Majorke, Granade… Zbog svega toga, „stručnjacima” koji su sumnjali i da ćemo ući u plej-of želim da poručim da nastave da sumnjaju. A, mi ćemo nastaviti da radimo kao i do sada.

IZVOR: http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/62222/goran-grkinic-neka-i-dalje-sumnjaju-u-nas-ocekujemo-posete-iz-majorke-granade

Ostavite komentar