СПОРТСКЕ: „ЗМАЈЕВИ“ НАСТАВЉАЈУ ПОХОД НА ПЛЕЈ-ОФ“

Помоћни тренер и капитен Вождовца најавили су у четвртак да ће екипа покушати да савлада Војводину не би ли стигла до важних бодова у борби за плеј-оф.

Први такмичарски меч након паузе у првенству фудбалери Вождовца играју на домаћем терену против новосадске Војводине која је баш као и „Змајеви“ изгубила последњу утакмицу.

Новосађани су одавно оверили пласман у плеј-оф што није случај са екипом Вождовца која ће у последња три кола водити велику борбу са Спартаком ЖК и Јавор Матисом за позиције седам и осам.

„Ми смо паузу искористили да играче што боље припремимо за важне мечеве који нам предстоје. Први најважнији је управо меч са Војводином. Гости заслужују сваки респект, али ми имамо наше амбиције и циљеве које је Вождовац зацртао још пре почетка сезоне, а то је пласман у плеј-оф“ казао је тренер Александар Линта.

Помоћник првог тренера Илије Столице додаје да Вождовцу „играју“ само победе и да због тога нема калкулисања у наступајућим утакмицама.

„До пласмана нас води победа, верујемо у наше играче и верујемо да поседујемо квалитет да до тога можемо и доћи. Уз енергију и жељу за победом, мислим да ћемо испунити циљ“ истакао је Линта.

Вождовац је у оквиру 27. кола убедљиво поражен на гостовању Партизану али капитен Милош Павловић поручује да је екипа спремна да нападне Војводину и освоји три бода.

„Уколико желио да остваримо наше циљеве, морамо да покушамо да освојио сва три бода. Не само у овом мечу, него и у наредном. Очекује нас интересантна утакмица, квалитетан противник са одличним тренером и играчима, али уз подршку наших навијача, идемо на победу“ закључио је Павловић.

Уочи самог финиша лигашког дела првенства Вождовац заузима девето место на табели са 37 бодова, док наредни ривал „Змајева“ суверено држи трећу позицију и извесно је да ће као трећи тим Суперлиге ићи у плеј-оф.

Утакмица 28. кола између Вождовца и Војводине игра се у суботу од 17 часова.

ИЗВОР: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zmajevi-nastavljaju-pohod-na-plej-of-296031.html

Оставите коментар