СПОРТСКЕ: „ЗМАЈЕВИ“ МОТИВИСАНИ ДА ЕЛИМИНИШУ ПАРТИЗАН

Помоћни тренер Вождовца Александар Линта рекао је да ће његови фудбалери пробати да се прикажу у што бољем светлу у сутрашњем мечу против Партизана у четвртфиналу Kупа Србије.

Он је оценио да је предност његовог тима домаћи терен.

„Имали смо протекле недеље веома захтевну утакмицу, како физички, тако и психолошки, а нови изазов нас чека само три-четири дана касније, куп сусрет са Партизаном. Партизан је јако добар тим, скуп добрих појединаца и квалитетних играча, репрезентативаца, појачан квалитетним странцима и добрим тренером.

То је екипа која има низ од 24 утакмице без пораза. Ми улазимо у меч растерећено, са неком нашом идејом и да одиграмо добро, да се представимо у што бољем светлу. Трудићемо се да из наше добре игре дођемо до резултата“, рекао је Линта новинарима у Београду.

„Чека нас тешка утакмица. Партизан је у одличној форми и има доста добру серију. Имају веома велике амбиције, као и ми у купу, тако да мислим да ће утакмица бити добра. Наша предност је што играмо на нашем терену и даћемо све од себе да дођемо до полуфинала купа“, рекао је Линта.

ИЗВОР: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zmajevi-motivisani-da-eliminisu-partizan-296555.html

Оставите коментар