СПОРТСКЕ.НЕТ – Званично – Са ‘крова’ у Премијер лигу!

Званично – Са ‘крова’ у Премијер лигу!

Вождовац је на званичном клупском сајту потврдио историјски трансфер.

Један од најталентованијих фудбалера Србије из генерације 2000. каријеру наставља у енглеској Премијер лиги!

Фудбалски клуб Вождовац саопштио је на званичном сајту да је Филип Ступаревић (18) потписао четворогодишњи уговор са Вотфордом, уз могућност да остане још шест месеци на позајмици у клубу чији је дрес носио до сада.

Најмлађи дебитант у историји домаћег првенства провео је последње две сезоне у Вождовцу и одиграо укупно 57 мечева на којима је уписао 6 погодака и 5 асистенција.

“Овај трансфер нам даје подстрек и потврду да је рад у клубу, како у млађим категоријама, тако и у првом тиму, озбиљан и да може доносити резултате”, рекао је спортски директор Вождовца Горан Гркинић.

Трансфер нападача Вождовца у Вотфорд био је најављен прошлог лета, али је реализован у текућем прелазном року. Српски клуб није открио колико ће приходовати од овог трансфера, али се сепкулише да ће “Змајеви” зарадити 3 милиона евра.

“Све се јако брзо догодило, али сам пресрећан. И даље памтим деби у дресу Вождовца као најмлађи играч и голове највећим ривалима, боравак у клубу је био заиста непроцењиво искуство. Желео бих да истакнем велику захвалност својој породици на подршци, као и ФK Вождовац, који и сам функционише као једна породица”, рекао је Ступаревић.

Не треба заборавити то да власници Вотфорда поседују још два клуба у Серији А и Примери, што значи да постоји могућност да Ступаревић оде на каљење у неку од поменуте две лиге уколико у Енглеској процене да је рано да га одмах “баце у ватру”.

ИЗВОР: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvanicno-sa-krova-u-premijer-ligu-363351.html

Оставите коментар