SPORTSKE.NET – Zvanično – Sa ‘krova’ u Premijer ligu!

11/01/2019U MEDIJIMA

Zvanično – Sa ‘krova’ u Premijer ligu!

Voždovac je na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio istorijski transfer.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Srbije iz generacije 2000. karijeru nastavlja u engleskoj Premijer ligi!

Fudbalski klub Voždovac saopštio je na zvaničnom sajtu da je Filip Stuparević (18) potpisao četvorogodišnji ugovor sa Votfordom, uz mogućnost da ostane još šest meseci na pozajmici u klubu čiji je dres nosio do sada.

Najmlađi debitant u istoriji domaćeg prvenstva proveo je poslednje dve sezone u Voždovcu i odigrao ukupno 57 mečeva na kojima je upisao 6 pogodaka i 5 asistencija.

„Ovaj transfer nam daje podstrek i potvrdu da je rad u klubu, kako u mlađim kategorijama, tako i u prvom timu, ozbiljan i da može donositi rezultate“, rekao je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

Transfer napadača Voždovca u Votford bio je najavljen prošlog leta, ali je realizovan u tekućem prelaznom roku. Srpski klub nije otkrio koliko će prihodovati od ovog transfera, ali se sepkuliše da će „Zmajevi“ zaraditi 3 miliona evra.

„Sve se jako brzo dogodilo, ali sam presrećan. I dalje pamtim debi u dresu Voždovca kao najmlađi igrač i golove najvećim rivalima, boravak u klubu je bio zaista neprocenjivo iskustvo. Želeo bih da istaknem veliku zahvalnost svojoj porodici na podršci, kao i FK Voždovac, koji i sam funkcioniše kao jedna porodica“, rekao je Stuparević.

Ne treba zaboraviti to da vlasnici Votforda poseduju još dva kluba u Seriji A i Primeri, što znači da postoji mogućnost da Stuparević ode na kaljenje u neku od pomenute dve lige ukoliko u Engleskoj procene da je rano da ga odmah „bace u vatru“.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvanicno-sa-krova-u-premijer-ligu-363351.html

Ostavite komentar