SPORTSKE.NET – „Zmajevi“ u dobroj atmosferi idu na megdan Partizanu

03/10/2018U MEDIJIMA

„Zmajevi“ u dobroj atmosferi idu na megdan Partizanu

Pobeda nad Radnikom vratila je optimizam u redove superligaša iz beogradskog naselja Braće Jerković.

Više od mesec dana „postili“ su fudbaleri Voždovca u Super ligi, ali su u prethodnom kolu konačno uspeli da stignu do pobede u domaćem prvenstvu.

Minimalac u duelu sa Radnikom (1:0) bio je dovoljan da se optimizam vrati u svlačionicu u trenutku kada je to preko potrebno.

„Pokazalo se i kako smo očekivali, da je iza nas jedna teška utakmica. Radnik je dobro organizovana ekipa, odlično su stajali na terenu i teško je bilo probiti bedem i pronaći put do gola. Međutim, napadi su urodili plodom, uspeli smo u našim namerama i došli do zasluženog gola i do nova tri boda“, rekao je za klupski sajt Igor Maksimović.

Zanimljivo je da je za omladinskog reprezentativca Srbije nedeljni duel sa Radnikom bio prvi koji je počeo od prvog minuta.

„Drago mi je da sam u svojoj prvoj utakmici u kojoj sam se našao kao starter i u kojoj se moj tim bori za bodove, došao do pobede. Mnogo su mi u tome pomogli saigrači počev od kapitena Miloša Pavlovića i dokazali smo u ovoj utakmici da dišemo kao jedan“, dodaje Maksimović.

„Zmajeve“ već za vikend čeka veliko iskušenje na gostovanju Partizanu, zbog čega je pobeda nad Radnikom stigla u pravi čas.

Voždovac je zbog serije loših rezultata nedavno smenio trenera Branka Vojinovića, a sve je izvesnije da će se na klupu vratiti Ilija Stolica.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zmajevi-u-dobroj-atmosferi-idu-na-megdan-partizanu-353565.html

Ostavite komentar