SPORTSKE.NET – Voždovac remizirao sa ekipom koju u Humskoj ne pamte po dobru

02/02/2018U MEDIJIMA

Voždovac remizirao sa ekipom koju u Humskoj ne pamte po dobru

Fudbaleri Voždovca odigrali su u petak prvu kontrolnu utakmicu u Antaliji i remizirali sa ekipom koja je pre godinu i po dana izbacila Partizan iz Evrope.

„Zmajevi“ su danas imali prvu proveru od dolaska na centralni deo priprema u Antaliji, a protivnik im je bila poljska ekipa Zaglebja iz Lubina.

Ekipa Miloša Veselinovića remizirala je rezultatom 1:1 (1:1) sa dvostrukim šampionom Poljske i klubom koji je leta 2016. godine eliminisao Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vodeći gol za Voždovac postigao je Borko Duronjić u 35. minutu, a Mareš je postavio konačan rezultat već u 42. minutu.

„Odlična je bila cela utakmica. Žao nam je što smo igrali nerešeno, jer smo po mom mišljenju više prikazalai. Znali smo kakav je rival ispred nas i kolika ga jačina krasi, ali zadovoljni smo nakon svega“, istakao je strelac gola Borko Duronjić.

Voždovac će sledeću kontrolnu utakmicu odigrati protiv još jednog kluba koji je u lošem sećanju ljubiteljima fudbala u Srbiji, posebno onom delu koji navija za Zvezdu.

Superligaš iz naselja Braće Jerković u nedelju igra protiv Kairata, a utakmica sa drugim timom Zenita je otkazana. Za ponedeljak, 5. februar, planirana je provera protiv ekipe iz slovačke Super lige.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vozdovac-remizirao-sa-ekipom-koju-u-humskoj-ne-pamte-po-dobru-328680.html

Ostavite komentar