СПОРТСКЕ.НЕТ – Вождовац против Звезде у специјално дизајнираним дресовима

Вождовац против Звезде у специјално дизајнираним дресовима

Фудбалери Вождовца наступиће за викенд у специјално дизајнираним дресовима који померају границе фудбала.

Дерби сусрет трећег кола Супер лиге Србије на програму је у суботу, када на крову ТЦ „Стадион“ Вождовац дочекује актуелног шампиона Србије.

Поред тога што би дуел на крову тржног центра требало да буде један од најзанимљивијих у трећем колу домаћег шампионата, он ће се у односу на остале издвојити по нечему врло специфичном.

Фудбалери Вождовца наступиће у суботу у специјално дизајнираним дресовима на чијим ће се рукавима наћи лого хуманитарне организације „Заједно за живот“. Суперлигаш из београдског насеља Браће Јерковић тако ће постати први српски клуб који је рад једне хуманитарне организације помогао даривањем простора на свом дресу.

На тај начин „Змајеви“ ће покушати да скрену пажњу јавности и да на иновативан начин укажу на битне теме које нас окружују.

Хуманитарна организација „Заједно за живот“ помаже оболелој деци у процесу лечења, као и њиховим породицама које током мукотрпног процеса пролазе кроз тешке тренутке.

Утакмица Вождовац – Црвена звезда игра се 4. августа од 19 часова, а домаћин је апеловао на јавност да се што већи број људи укључи у акцију и донира средства за лечење деце уплатом на рачун хуманитарне организације „Заједно за живот“:

у Kомерцијалној банци:
205-250438-39
За уплате из иностранства – број девизног рачуна:
0070800047526
ИБАН број: РС35205007080004752637

Или слањем хуманитарне СМС поруке по цени од 100 динара, са било којим текстом на број 8495.

ИЗВОР: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vozdovac-protiv-zvezde-u-specijalno-dizajniranim-dresovima-347553.html

Оставите коментар