SPORTSKE.NET – Voždovac doveo iskusna pojačanja u napadu

01/02/2018U MEDIJIMA

Voždovac doveo iskusna pojačanja u napadu

Zmajevi jači za dvojicu iskusnih povratnika

Fudbaleri Voždovca su na pripremama u Antaliji, ali će tamo uskoro dobiti pojačanje, pošto se klub danas pojačao dvojicom iskusnih ofanzivaca – Markom Pavićevićem i Nemanjom Zlatkovićem. Obojica su nekadašnji igrači „zmajeva“.

Pavićević ima 31 godinu i igra na poziciji napadača. U karijeri je pored Voždovca nosio dresove i Sevojna, Slobode, čačanskog Borca, ali i grčkih klubova Ermionide i Ahranaikos.

„Znam gde sam došao i o kakvom se klubu kao i kakva je veličina Voždovca. Izuzetna mi je čast što ću ponovo obući dres ‘zmajeva’ i znam šta mi je činiti. Jedva čekam da se priključim ekipi i da počnem sa treninzima“, rekao je Pavićević za klupski sajt.

Zlatković ima 29 godina i igra na poziciji levog spoljnog. On je u prvom mandatu u Voždovcu odigrao 22 utakmice za klub, a posle toga je nastupao i za Zemun, Novi Pazar, Radnik Bijeljinu, ali i za švedski Angelholms.

„Veličina Voždovca mi je dobro poznata. Presrećan sam što ću ponovo nositi dres kluba iz Jerkovića. Vrlo dobro mi je poznato kako funcioniše klub i o kakvoj se profesionalnosti radi“, rekao je Zlatković.

Voždovac je do sada doveo ukupno petoricu fudbalera, pošto su došli još i Mirkailo, Stojanović i Bulatović. Otišla su četvorica igrača: Ivković, Putinčanin, Georgijević i Zec.

Na klupi je takođe došlo do promena, pošto je otišao Ilija Stolica, a prvi tim je preuzeo Miloš Veselinović.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vozdovac-doveo-iskusna-pojacanja-u-napadu-328339.html

Ostavite komentar