SPORTSKE.NET – Veselinović veruje u pozitivan rezultat protiv Čukaričkog

04/05/2018U MEDIJIMA

Veselinović veruje u pozitivan rezultat protiv Čukaričkog

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da očekuje neizvestan duel sa Čukaričkim, ali da veruje u dobru igru i pozitivan rezultat.

„Mislim da nas očekuje ponovo jedan neizvestan duel. Pokušaćemo da igramo dobro, napravimo pozitivan rezultat i da stvorimo uslove da ponovo neko od mlađih igrača bljesne i da predstavi sebe i klub u što boljem svetlu“, rekao je Veselinović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Voždovac će gostovati Čukaričkom u 25. kolu Super lige Srbije.

Prethodni duel u kom su se nedavno sastale te dve ekipe završen je nerešeno bez golova, a po rečima Veselinovića obe su tada mogle da slave.

„Sigurno neće biti lako. Čukarički je u dobroj formi, biće jači za Bogosavca i Mudrinskog, tako da nas čeka jedna dobra i neizvesna utakmica, ali verujemo u našu dobru igru i pozitivan rezultat“, kazao je trener Voždovca.

Veselinović je istakao da su se fudbaleri Voždovca potrudili da što pre zaborave prethodnu utakmicu sa Radničkim i misli usmere na Čukarički.

Filip Stuparević neće igrati zbog povrede, a Miloš Mihajlov suspenzije zbog parnih kartona, dok su svi ostali u konkurenciji za sastav.

Fudbaler Voždovca Zoran Milutinović rekao je da je Čukarički veoma odlična, dobra organizovana i agresivna ekipa.

„Dobro smo radili i pripremali se za duel sa njima. Neće sigurno biti lako, moramo biti na visokom nivou svih 90 minuta. Svaku utakmicu želimo da igramo što bolje, ali i da pobedimo, te nema razloga da i u ovoj ne bude tako. Pružićemo sve od sebe da izvučemo dobar rezultat“, rekao je Milutinović.

Utakmica će se igrati u subotu od 18.00 na Banovom brdu.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/veselinovic-veruje-u-pozitivan-rezultat-protiv-cukarickog-338070.html

Ostavite komentar