SPORTSKE.NET – Veselinović: „Ranjeni lav je najopasniji“

25/04/2018U MEDIJIMA

Veselinović: „Ranjeni lav je najopasniji“

Strateg Voždovca Miloš Veselinović rekao je da loši rezultati koje Vojvodina beleži u završnici sezone neće zavrati njegovu ekipu uoči duela dva tima u okviru 3. kola plej-ofa Super lige Srbije.

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da njegovu ekipu neće zavarati lošiji rezultati Vojvodine u poslednje vreme, kao i da veruje da će u duel s Novosađanima pronaći način da dođu do pobede.

„Spremni smo. Svi su zdravi, orni i spremni, osim Borka Duronjića koji ima parne kartone. Čekamo utakmicu koja je jedna dobra prilika za afirmaciju i kluba i naših mladih igrača. Rezultati rivala nas neće zavarati. Vojvodina je uvek Vojvodina i kad pobeđuje i kad gubi, a ranjeni lav je najopasniji. Spremamo se maksimalno posvećeno. Analiziramo do detalja Vojvodinu i sve to što je uspela u poslednje dve utakmice da uradi, ali i način igre koji su pokušali da igraju pod novim trenerom“, rekao je Veselinović novinarima u Beogradu.

Voždovac će sutra na svom stadionu ugostiti Vojvodinu u 33. kolu Super lige Srbije.

„Nadam se da ćemo pronaći način, rešenje, snagu, da i ovu utakmicu odigramo pre svega dobro i da će nakon toga doći do rezultata“, kazao je on.

Miloš Veselinović je dodao da njegov kolega Aleksandar Veselinović iz Vojvodine radi dobar posao.

„Posle utakmice sa Napretkom smo imali slobodan dan. Nakon toga smo analizirali sve dobre i loše strane utakmice koja je iza nas i spremamo se u jednom dobrom raspoloženju za naredni meč. Radujemo se što nam u goste dolazi Vojvodina, jer se radi o rivalu bogate tradicije, koji ima problematiku nešto slabijih rezultata u poslednjih nekoliko utakmica. Verujem da će moj kolega kojeg izuzetno cenim Aca Veselinović uspeti da u periodu koji dolazi, te mesecima, ali i utakmicama, pronaći pravi način, jer je to do sada uvek i uspevao“, zaključio je trener Voždovca.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/veselinovic-ranjeni-lav-je-najopasniji-336980.html

Ostavite komentar