СПОРТСКЕ.НЕТ – Тренер Вождовца пред меч са Напретком: “Плеј-оф мечеви су за уживање“

Тренер Вождовца пред меч са Напретком: “Плеј-оф мечеви су за уживање“

Фудбалери Вождовца играју у петак од 18 часова на свом терену против Напретка, утакмицу 32. кола Супер лиге Србије, односно другог кола плеј-офа.

Тренер фудбалера Вождовца Милош Веселиновић рекао је данас да очекује неизвесну утакмицу против Напретка, али да његова екипа са много оптимизма улази у тај меч у плеј-офу Супер лиге Србије.

„Ова утакмица ће бити неизвеснија од претходне. Напредак је подигао форму и игра боље. Kод нас је ситуација такође боља, успели смо неке ствари да унапредимо и мислим да ће овај меч бити интересантнији и бољи, са више фудбала и са више ритма. Не знам да ли ће бити више голова, прошли пут их је било пет, али оптимистично улазимо у меч“, рекао је Веселиновић.

Вождовац је у прошлом колу изгубио од Спартака (0:1), а Напредак је победио Војводину (1:0).

„Напредак је подигао форму. У последњих неколико утакмица игра добро, изузетно их ценим. Имају добре појединце, али и једног од најбољих тренера на нашим просторима, искусног (Милорада) Kосановића. Плеј-оф мечеви су за уживање, хоћемо да се прикажемо у добром светлу“, навео је Веселиновић.

Он је додао да је у последњој утакмици било промена у саставу, а да ће промена бити и у наредним мечевима, пошто има 23 играча прилично уједначеног квалитета.

Фудбалер Вождовца Андрија Луковић рекао је да је циљ екипе да у наредних пет дана освоји свих шест бодова у две утакмице на домаћем терену.

„Очекује нас трећи пут у овој сезони утакмица против Напретка. Није лако победити три пута истог ривала у једној сезони. Међутим, верујемо у себе и надамо се да ћемо доћи до још једне победе“, навео је Луковић.

На табели плеј-офа Напредак је шести са 26 бодова, а Вождовац на седмом месту има два бода мање.

ИЗВОР: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/trener-vozdovca-pred-mec-sa-napretkom-plej-of-mecevi-su-za-uzivanje-336441.html

Оставите коментар