СПОРТСКЕ.НЕТ – Ступаревић: „Догађај који се не заборавља“

Ступаревић: „Догађај који се не заборавља“

Kадетски репрезентативац Србије Филип Ступаревић добро ће запамтити текућу недељу и гостовање у Хумској.

Првотимац Вождовца још увек се налази у процесу стасавања а већ као шеснаестогодишњак дочекао је победу над Партизаном и гол у Хумској.

„Змајеви“ су у оквиру 4. кола Супер лиге савладали Партизан у Хумској, а стрелац изједначујућег гола за госте био је управо талентовани Филип Ступаревић.

„Осећај је прелеп након постигнутог гола и победе над Партизаном. Сам тај моменат уласка лопте у мрежу ме је преплавио сјајним утисцима, а фудбалски догађај који је иза нас се никада неће заборавити“, рекао је Ступаревић за клупски сајт.

Поред тога што је првенцем у Супер лиги помогао тиму да стигне до победе над Партизаном Филип Ступаревић је понео и звање играча кола чиме је комплетирао фантастичан учинак.

Kратка анализа дешавања у на мечу одиграном у среду заправо представља увод у оно што следи, а то је утакмица 5. кола са Јавор Матисом на крову тржног центра „Стадион“.

„Утакмици смо пришли као и сваком другом противнику. Нико није требало да нам каже да ће бити тешко, јер знамо да увек и јесте. Желели со да имамо лопту у ногама, да играмо препознатљиву игру, у чему смо и успели. Међутим, у сваку наредну утакмицу ћемо улазити као и против Партизана и нема стајања, изнова идемо ка новом доказивању и увек ћемо давати још више на терену“, додао је Ступаревић.

Вождовац се након четири одигране утакмице налази на трећем месту на табели са 10 освојених бодова, два мање од Црвене звезде и Војводине које деле прво место на табели.

 

ИЗВОР: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/stuparevic-dogadjaj-koji-se-ne-zaboravlja-310195.html

Оставите коментар