СПОРТСКЕ.НЕТ – Могу ли ”Змајеви” да нашкоде европској Звезди?

Могу ли ”Змајеви” да нашкоде европској Звезди?

Тренер фудбалера Вождовца Драган Аничић рекао је данас да његова екипа не може да прети Црвеној звезди, али да се нада да може да оствари добар резултат у предстојећој првенственој утакмици.

“Неће бити ни мало лако. Kажу да је ова утакмица најлакша утакмица, међутим, ја не мислим тако. Мислим да је то најтежа утакмица, јер играте против екипе која је најбоља у Србији. Сигурно је да нисмо у стању да претимо, али увек постоји делић наде да, ако дате све од себе и уђете у меч без страха, може нешто да се уради на тој утакмици”, рекао је Аничић.

Фудбалери Вождовца играју у недељу од 18 часова на гостујућем терену против Звезде, утакмицу 18. кола Супер лиге Србије.

“Да не може ништа да се уради, ја не бих ишао на утакмицу, а не би ишли ни играчи. Очекујем да наставимо да игарамо као што смо играли у претходним утакмицама, али да нас против Звезде прати већа ефикасност, да све што направимо у току игре, покушамо и да материјализујемо. Уколико у томе успемо, добар резултат неће изостати”, навео је Аничић.

Тренер Вождовца честитао је Звезди на постигнутим резултатима ове сезоне у Лиги шампиона.

Фудбалер Вождовца Милош Павловић рекао је да се играчи радују што ће играти против учесника Лиге шампиона и да се нада да ће “прорадити” напад његове екипе, што би јој онда донело позитиван резултат.

После 17 кола у Супер лиги Звезда је једина непоражена, прва је на табели са 47 бодова, а Вождовац заузима 11. место са 16 бодова.

ИЗВОР: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/mogu-li-zmajevi-da-naskode-evropskoj-zvezdi-359628.html

Оставите коментар