SPORTSKE.NET – Mlad i perspektivan – Voždovac našao zamenu za Stolicu

19/12/2017U MEDIJIMA

Mlad i perspektivan – Voždovac našao zamenu za Stolicu

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković nalazi se na dobrom putu da angažuje novog šefa stručnog štaba.

Fudbalski klub Voždovac neočekivano je ostao bez šefa stručnog štaba nakon što je odigrana poslednja utakmica jesenjeg dela sezone.

Iliji Stolici je prekipelo, posle meča sa Mačvom u Šapcu saopštio je igračia da odlazi tako da su „Zmajevi“ krenuli u potragu za novim šefom struke.

Prethodnog leta Stolica je bio na pragu Partizana, zbog toga su čelnici Voždovca morali da rade na pronalaženju alternative, a pokazalo se da je sve to predstavljalo dobru pripremu za ovu zimu.

Poslednje informacije glase da je najbliži klupi Voždovca Miloš Veselinović, bivši trener Javor Matisa i surduličkog Radničkog koji je „slobodan strelac“ već šest meseci.

Mladi stručnjak rođen je u Obrenovcu, stasavao je u Zvezdi ali nije ostvario karijeru kakvu je želeo, tako da je već sa 23 godine počeo da peče trenerski zanat.

Veselinović je do sada vodio Radnički iz Obrenovca, Inđiju, Radnik iz Surdulice i Javor Matis, a prethodne zime je prihvatio poziv Vladimira Ivića i postao njegov zamenik u PAOK-u sa kojim se rastao juna tekuće godine.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/mlad-i-perspektivan-vozdovac-nasao-zamenu-za-stolicu-324068.html

Ostavite komentar