СПОРТСКЕ.НЕТ – Млад и перспективан – Вождовац нашао замену за Столицу

Млад и перспективан – Вождовац нашао замену за Столицу

Суперлигаш из београдског насеља Браће Јерковић налази се на добром путу да ангажује новог шефа стручног штаба.

Фудбалски клуб Вождовац неочекивано је остао без шефа стручног штаба након што је одиграна последња утакмица јесењег дела сезоне.

Илији Столици је прекипело, после меча са Мачвом у Шапцу саопштио је играчиа да одлази тако да су „Змајеви“ кренули у потрагу за новим шефом струке.

Претходног лета Столица је био на прагу Партизана, због тога су челници Вождовца морали да раде на проналажењу алтернативе, а показало се да је све то представљало добру припрему за ову зиму.

Последње информације гласе да је најближи клупи Вождовца Милош Веселиновић, бивши тренер Јавор Матиса и сурдуличког Радничког који је „слободан стрелац“ већ шест месеци.

Млади стручњак рођен је у Обреновцу, стасавао је у Звезди али није остварио каријеру какву је желео, тако да је већ са 23 године почео да пече тренерски занат.

Веселиновић је до сада водио Раднички из Обреновца, Инђију, Радник из Сурдулице и Јавор Матис, а претходне зиме је прихватио позив Владимира Ивића и постао његов заменик у ПАОK-у са којим се растао јуна текуће године.

ИЗВОР: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/mlad-i-perspektivan-vozdovac-nasao-zamenu-za-stolicu-324068.html

Оставите коментар