SPORTSKE.NET – Još sjajnih vesti iz Voždovca: “Pojačanje i van terena, i to kakvo!“

10/01/2019U MEDIJIMA

Još sjajnih vesti iz Voždovca: “Pojačanje i van terena, i to kakvo!“

Ovih dana nižu se dobre vesti za pristalice Voždovca.

Svakako, vest koja je obeležila ne samo ovu zimu u voždovačkom superligašu, jeste transfer Filipa Stuparevića u engleski Votford, za tri miliona evra, kako se bar pominje u medijima.

S druge strane, angažovan je iskusni Predrag Sikimić, bivši napadač Crvene zvezde, a u danu kada je ekipa Voždovca počela pripreme za drugi deo sezone, objavljena je još jedna lepa vest iz redova “Zmajeva“.

Naime, novi direktor marketinga FK Voždovac postao je Jovan Simić, koga su mnogi upoznali kroz brojne humanitarne akcije koje je prethodnih godina uspešno organizovao, a uz pomoć i saradnju sa brojnim našim sportistima.

“Zmajevi doveli pojačanje van terena, i to kakvo! Dobrodošao Jovane!“, piše na Tviter nalogu Voždovca.

“Presrećan sam što ću ubuduće obavljati funkciju direktora marketinga FK Voždovac. Velika je čast i odgovornost postati deo jednog zdravog sistema i kluba u kojem se neguju prave porodične vrednosti, kako na terenu, tako i van njega“, poručio je Simić na istoj društvenoj mreži.

IZVOR: https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/jos-sjajnih-vesti-iz-vozdovca-pojacanje-i-van-terena-i-to-kakvo-363463.html

Ostavite komentar