SPORTKLUB – Voždovac u Antaliji čeka dvojicu novih igrača

01/02/2018U MEDIJIMA

Voždovac u Antaliji čeka dvojicu novih igrača

Fudbaleri i stručni štab Voždovca otputovali su u Antaliju gde će obaviti završni deo priprema, a ekipi će se u Turskoj priključiti i dvojica novih igrača. Marko Pavićević i Nemanja Zlatković već su igrali u Voždovcu tako da dobro znaju u kakav su klub došli.

Marko Pavićević pojačaće napad Zmajeva kojima donosi i veliko superligaško iskustvo. Pored Voždovca, tridesetdvogodišnji Pavićević igrao je i za Sevojno, Slobodu i Borac iz Čačka, a branio je i boje Ermionide i Ahraniakosa.

„Znam gde sam došao i o kakvom se klubu radi. Izuzetna mi je čast što ću ponovo obući dres Zmajeva i znam šta treba da radim. Jedva čekam da se priključim ekipi i da počnem sa pripremama“, kratko je poručio Pavićević.

Nemanja Zlatković je dve godine mlađi od svog novog saigrača, ali i on ima veliko iskostvo. Zlatković je u karijeri, sem Voždovca, igrao za Zemun, Novi Pazar, Radnik iz Bijeljine i švedski Angelholms.

„Presrećan sam što ću ponovo nositi dres kluba iz Jerkovića. Vrlo dobro mi je poznato kako funkcioniše klub i o kakvoj se profesionalnosti radi. Sve što je bitno vezano je za teren“, rekao je Zlatković na predstavljanju.

Voždovac će tokom boravka u Antaliji odigrati četiri kontrolna meča, a rivali će ekipi Miloša Veselinovića biti Zaglebje, Zenit iz Sankt Peterburga, Kairat i Zorja.

Po povratku u Beograd, poslednju proveru pred nastavak takmičenja u Superligi Srbije Voždovac će imati protiv Sinđelića.

U prvom meču u nastavku šampionata, Zmajevi će gostovati Vojvodini u Novom Sadu.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a228717-Vozdovac-u-Antaliji-ceka-dvojicu-novih-igraca.html

 

Ostavite komentar