SPORTKLUB – Veselinović: Utakmica sa Vojvodinom derbi kola

16/02/2018U MEDIJIMA

Veselinović: Utakmica sa Vojvodinom derbi kola

Ovog vikenda se posle zimske pauze nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, a fudbaleri Voždovca gostuju ekipi Vojvodine.

Šef stručnog štaba Zmajeva Miloš Veselinović smatra da će ta utakmica biti derbi kola.

“Utakmica u Novom Sadu nosi puno neizvesnosti, ali i pozitivnog takmičarskog naboja. Utakmica je i derbi kola, ali je i uvek veliki izazov. Mi smo odradili najviše što smo mogli u prethodnih mesec ipo dana, potrošili smo puno vremena na uigravanje i upoznavanje i nadam se da će se to već videti u prvim kolima“, rekao je Veselinović i dodao:

“Poznata je činjenica da smo promenili igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu, nekoliko igrača nas je napustilo, takođe su se nadovezale i suspenzije zbog kartona Pavlovića i Ješića. Malo smo u promenjenom sastavu, pritom prvo kolo donosi jednu novu situaciju, ali ne sumnjam da smo uradili dobar posao i što se tiče prelaznog roka i što se tiče trenažnog procesa. Trebaće nam malo vremena da sve stvari bolje sagledamo i još se bolje upoznamo i kako vreme bude odmicalo ekipa Voždovca će igrati sve bolje“.

Defanzivac Marko Gajić tvrdi da njegova ekipa odlično poznaje Vojvodinu.

“Očekuje nas teško gostovanje u subotu u Novom Sadu. Ekipa domaćina je ekipa koja je dobro organizovana i koja ima visoke ambicije kao i mi. Uspeli smo u toku priprema da pogledamo njihove utakmice. Igraju specifičan sistem sa kojim smo mi uglavnom upoznati. Mi smo odradili dobar posao na pripremama i ako budemo na noivou kao sa pripremnih utakmica i odradimo sve što šef bude tražio od nas, mislim da možemo da očekujemo povoljan rezultat“, zaključio je Gajić.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a230622-Veselinovic-Utakmica-sa-Vojvodinom-derbi-kola.html

Ostavite komentar