SPORTKLUB – Veselinović: Svaki meč je važan i nosi tri boda

07/03/2018U MEDIJIMA

Veselinović: Svaki meč je važan i nosi tri boda

Voždovac u sredu na Krovu dočekuje Mladost iz Lučana, a na konferenciji za medije pred taj meč novinarima su se obratili trener Miloš Veselinović i prvotimac Zmajeva Borko Duronjić.

„Mi smo na početku serije od tri utakmice za sedam dana. Dolazimo iz utakmice protiv Crvene zvezde u kojoj smo posle šokantne završnice ostali bez boda. Ipak, igra i sve što smo pokazali, pogotovo u drugom poluvremenu daje razlog za optimizam. Tu smo utakmicu arhivirali i zaboravili. Spremamo se za utakmicu sa ekipom Mladosti koja je za nas bitna kao i svaka druga jer želimo da imamo kontinuitet dobrih rezultata i dobrih igara i da iz svega izvučemo benefit“, rekao je Miloš Veselinović.

„Što se tiče gostiju, radi se o jednoj organizovanoj ekipi sa dosta kvalitetnih superligaških igrača i sa trenerom koji dugo godina dobro radi u kontinuitetu. Možemo biti sigurni da ćemo imati jako težak zadatak. Nismo imali puno vremena za pripremu zbog subotnjeg meča sa Zvezdom, ali jučerašnji trening daje razloga za optimizam. Dobro smo se oporavili, veoma smo raspoloženi za meč i znam da ćemo zabeležiti dobru igru i nadam se da će to biti dovoljno zta osvajanje nova tri boda“, dodao je Veselinović.

„Nama je svaka utakmica jednako važna jer donosi tri boda. Pogled na tabelu deluje tako da Mladost jeste prva ispod ‘crte’, ali bodovna razlika između ekipa je jako mala i zavisi od trenutne inspiracije pojedinaca, dobrog ili lošeg izdanja tima, nijanse su u pitanju i vodiće se vrlo neizvesna borba. Što se tiče igračkog kadra, imamo sve igrače na raspolaganju. Mašović se još uvek nije oporavio, a svi ostali su spremni da konkurišu ta sastav“, kaže Veselinović.

Zna i Borko Duronjić šta njega i saigrače očekuje u duelu sa gostima iz Lučana.

„Znamo da nas očekuje duel sa kvalitetnim protivnikom koji ima dosta iskusnih igrača. Očekujemo kvalitetnu i dobru utakmicu pre svega. Mi dolazimo iz meča koji smo izgubili na šokantan način, ali i pored toga, šef nas je podigao i uspeli smo da se oporavimo. Ne obaziremo se na protivnika, gledamo našu igru i gledamo kako da upišemo nova tri boda“, kaže Duronjić.

U Lučanima je Duronjić imao tri asistencije u pobedi Voždovca.

„Voleo bih da ponovim isto, mada može i bez moje asistencije i bez gola, samo da osvojimo tri boda. Videćemo šta će se desiti, idemo na novu pobedu, ne uzimam u obzir moj lični učinak“, zaključio je Duronjić.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a232828-Veselinovic-Svaki-mec-je-vazan-i-nosi-tri-boda.html

Ostavite komentar