SPORTKLUB – Veselinović: Protiv Niša želimo da se iskupimo

15/03/2018U MEDIJIMA

Veselinović: Protiv Niša želimo da se iskupimo

U narednom kolu Superlige Srbije fudbaleri Voždovca dočekuju Radnički, a trener beogradskog kluba Miloš Veselinović smatra da je ovo trenutak da se njegova ekipa trgne posle loše sedmice.

“Imali smo jednu neprijatnu prethodnu nedelju, nismo uspeli da savladamo Mladost iz Lučana na domaćem terenu, onda smo izgubili utakmicu u Zemunu. Takođe imali smo da vidimo i neke stvari koje nismo videli u prethodnim utakmicama. Sve je to normalno i jedan proces upoznavanja i sazrevanja mlađih igrača, ali i onih igrača koji nisu imali neki kontinuitet u ovoj sezoni. Svi ti problemi koji se pojavljuju su smernice, kako bismo trebali da idemo dalje“, započeo je Miloš Veselinović.

“Poraz je bio neprijatan, ali smo ga arhivirali. Primetili smo stvari koje nisu bile dobre i na kojima treba da radimo. Sada nas čeka potpuno drugačija utakmica. Na domaćem terenu igramo protiv ekipe koja igra sjajno ovo proleće. Uzeli su dosta bodova, te napravili seriju rezultata koja je za respekt. Neće biti lako, ali mislimo da je to jedna prava prilika da se iskupimo i da pokažemo da utakmice poput one sa Zvezdom ili protiv Napretka iz Kruševca nisu bile slučajne i da pokušamo da ih ponovimo već u petak protiv Niša“, nadovezao se šef stručnog štaba Voždovca.

Fudbaler Aleksandar Ješić ističe da protiv Niša žele da isprave greške.

“Iza nas je mini kriza rezultata. U prethodnoj utakmici, porazu od Zemuna, nismo odigrali na očekivanom nivou, nije to bila igra koja treba da nas krasi, ali porazi su sastavni deo sporta. Brzo smo arhivirali taj poraz, pogledali analizu utakmice, želimo da ispravimo greške koje smo pravili i koje ne bi smele da nam se dešavaju u narednom periodu i naravno da zadržimo ono što je dobro“, rekao je fudbaler i dodao:

“Naredna utakmica koja nas očekuje protiv Radničkog biće veoma teška i jedna veoma zahtevna utakmica. Ekipa Radničkog je pokazala dobre igre i ima dobre rezultate, ali imaju i dobre igrače. Mi se nećemo fokusirati na njih, jer gledaćemo na nas. Da ispravimo naše greške, da se maksimalno pripremimo za tu utakmicu. Stručni štab će odraditi potrebnu analizu za taj susret. Siguran sam da ekipa koja bude izašla na utakmicu da će pružiti svoj maksimum, motivisana i skoncentrisana, što nam je u ovom trenutku preko potrebno za ostvarivanje željeno rezultata“, zaključio je Ješić.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a233686-Veselinovic-Protiv-Nisa-zelimo-da-se-iskupimo.html

 

Ostavite komentar