SPORTKLUB: STUPAREVIĆ – SPREMNI DA ISPUNIMO SNOVE

27/03/2017U MEDIJIMA

Filip Stuparević je svojim golom u duelu sa Crnom Gorom doneo kadetskoj reprezentaciji Srbije plasman na Evropsko prvenstvo koje se sredinom maja održava u Hrvatskoj. Stuparević je već prvotimac Voždovca, a u omladinskoj ligi je u vrhu liste strelaca.

Na tri meča poslednje faze kvalifikacija održanih u Škotskoj, Stuparević je postigao dva gola, ali svakako ga je u centar pažnje stavio gol postignut protiv Crne Gore.

„Prvi krug kvalifikacija smo prošli ubedljivo, a dobre igre i rezultate smo potvrdili i u drugom krugu i tako smo ispunili prvi cilj koji smo postavili, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Najteže nam je bilo posle utakmice koju smo odigrali protiv Škotske, ali uspeli smo da se konsolidujemo brzo i da svu snagu uspemrimo na meč protiv Crne Gore. Sve ostalo je istorija“, rekao je Stuparević za klupski sajt Voždovca.

Srbija će imena protivnika na šampionatu Evrope saznati u ponedeljak, 3. aprila kada bude održan žreb.

„Čekamo žreb kako bismo videli ko su nam protivnici. Međutim, želimo da dostignemo najveće domete i svakom igraču je to san kada se već plasira na Evropsko prvenstvo. Očekivanja su nam velika i trudićemo se da ih ispunimo“, dodao je Stuparević.

Pre novih reprezentativnih obaveza Stuparevića i saigrače iz Voždovca očekuju prvenstveni dueli u Superligi Srbije.

„Ulazak u plej of nam je prioritet, a nakon toga ćemo ići korak po korak. Kup nam se, takođe, približava i on donosi novi susret sa Partizanom. Ekipa je spremna i kadra da odgovori svim izazovima koje se pred njom nađu. Ispunićemo sve zahteve koje pred nas stavi stručni štab, a verujem i u potvrdu velikih očekivanja koja su pred nama“, poručio je mladi igrač Zmajeva.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a147366-Stuparevic-Spremni-da-ispunimo-snove.html

Ostavite komentar