SPORTKLUB – Stolica: Spartak ozbiljan i organizovan protivnik

18/08/2017U MEDIJIMA

Stolica: Spartak ozbiljan i organizovan protivnik

Fudbaleri Voždovca vredno se pripremaju za meč šestog kola Superlige Srbije u kome će u Subotici biti gosti Spartaku.

Voždovac je sjajno započeo sezonu, sa četiri pobede i jednim remijem pred put u Suboticu su drugi na tabeli sa 13 bodova, dva manje od Crvene zvezde i po jednim više od Vojvodine i Partizana.

Na konferenciji za medije su o meču sa Spartakom govorili šef stručnog štaba Ilija Stolica i Nikola Srećković, prvotimac Zmajeva.

„Očekuje nas teška utakmica i zanimljivo gostovanje jer i ekipa Spartaka ima sjajan start kao i mi. Publika će u Subotici imati priliku da vidi lep fudbal. Možda je njihova prednost domaći tern, ali mi smo usmereni na sebe i na našu ideju i iskreno se nadam da ćemo se kući vratiti sa pozitivnim rezultatom“, rekao je Nikola Cvetković.

I Ilija Stolica ne očekuje ni malo lak zadatak u subotu jer Spartak ima do sada tri pobede, remi i poraz.

„Očekuje nas ozbiljan i organizovan protivnik. Dobro poznajem i veoma cenim trenera Spartaka. Svojim kvalitetom i radom je očigledno za kratko vreme napravio ozbiljnu takmičarsku ekipu o čemu dovoljno govore rezultati koje beleže na početku sezone“, rekao je Stolica.

„Mi takođe imamo odličan startu i u nastavak sezone gledamo kroz naše ambicije. Mislim da ćemo imati šta da pokažemo publici u Subotici i nadam se da će ljubitelji fudbala doći u velikom broju. I Spartak i Voždovac zaslužuju da budu ispraćeni na pravi način nakon odličnih rezultata na početku sezone“, dodao je šef struke ekipe sa Krova.

Meč Spartak Ždrepčeva krv – Voždovac igra se u subotu sa početkom u 19 časova.

FK Voždovac Ilija Stolica , Nikola Srećković

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a181503-Stolica-Spartak-ozbiljan-i-organizovan-protivnik.html

Ostavite komentar