SPORTKLUB – Stolica pred Vojvodinu: Spremni smo

09/09/2017U MEDIJIMA

Stolica pred Vojvodinu: Spremni smo

Trener Voždovca Ilija Stolica kaže da je iskoristio reprezentativnu pauzu kako bi popravio stvari koje nisu funkcionisale i dodao da njegov tim spremno dočekuje meč 8. kola Superlige protiv Vojvodine.

„Pre svega nas očekuje lepa fudbalska predstava, jer ekipa Vojvodine igra ofanzivan fudbal, slično poput nas. Jaki su i individualno i kolektivno. Međutim, mi imamo naše ciljeve ove godine i u svaku utakmicu ulazimo da proslavimo pobedu na kraju“, započeo je Popović.

„Ova utakmica je dosta važna za nas, nakon utakmice sa Mačvom. Daćemo sve od sebe da upišemo nova tri boda koja nas još više učvršćuju na vrhu tabele“, naglasio je Popović.

„Ispred sebe imamo jednog velikog protivnika. Ekipa Vojvodine je ostvarila niz dobrih rezultata, iako iza sebe ima vikend sa nepovoljnim skorom,“ nadovezao se šef stručnog štaba Ilija Stolica.

„Reprezentativnu pauzu smo iskoristili da izmenimo stvari koje nisu funkcionisale. Odmorimo se pre svega, oporavimo i spremni da uđemo u duel sa Vojvodinom. Siguran sam da će utakmica za naše navijače i za publiku biti izuzetno lepa i atraktivna, te ih pozivamo da nas podrže u što većem broju. Značajna nam je njihova podrška, kao što je značajna i činjenica da se broj gledalaca uvećava. To su lepe i kvalitetne stvari, jer uvek je dobro igrati pred punim tribinama, a mi smo spremni i orni i jedva čekamo da se vratimo u takmičarski ritam“, istakao je Stolica.

izvor: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a203571-Stolica-pred-Vojvodinu-Spremni-smo.html

Ostavite komentar