Sportklub – Stolica: Ono što se desilo Borcu opomena je za sve nas

24/11/2017U MEDIJIMA

Stolica: Ono što se desilo Borcu opomena je za sve nas

Predstojećeg vikenda u Superligi Srbije će biti odigrani mečevi 18. kola, a Voždovac će u goste Borcu.

Pred put u Čačak, na konferenciji za medije su o predstojećem izazovu govorili Ilija Stolica i Todor Petrović.

„Za nas je veoma važno da naš stil igre koji imamo nametnemo i da kroz fudbalske stvari pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat. Što se tiče ekipe Borca, oni su zavredili naše poštovanje. Dobro znamo koliko je komplikovana bila utakmica ovde na Krovu pre tri meseca. Takođe znamo da su kasnije počeli sa pripremama i kakve su probleme imali u pripremnom periodu i znamo da će, kako vreme bude odmicalo, oni praviti sve bolje rezuktate. Čeka se samo trenutak da počnu da ostvaruju pobede. Voleo bih da to bude posle utakmice sa Voždovcem. Takođe, veoma poštujemo kolegu Spasića“, rekao je Ilija Stolica na početku konferencije.

„Moram da naglasim da pored toga što imamo veliko poštovanje prema igri koju Borac pokazuje, imamo i ogromno poštovanje za ono što su pokazali van igre. Ono što se njima dešavalo na poslednjoj utakmici mislim da treba da bude znak i upozorenje za sve nas. Imaju moju punu podršku i velike simpatije sa moje strane jer su pokazali da su ekipa koja ima stav i karakter i u mnogo kompleksnim i komplikovanim situacijama, pre svega po igrače i trenere generalno u našoj ligi“, naglasio je Stolica podsetivši na prošlonedeljna dešavanja na meču Spartak – Borac.

„Sa te strane gledano, želim im da se što pre fokusiraju i okrenu fudbalu i fudbalskim stvarima. Mogu da poručim da im dolazi ekipa koja će pokušati da se sa njima nadigrava na pravi fudbalski način. Pozivam i publiku u Čačku da dođe u što većem broju i podrži obe ekipe“, zaključio je šef struke Zmajeva.

Voždovac je u duelu sa Bačkom presekao dva vezana poraza i meč u Čačku biće najbolji način da pokažu snagu da se vrate na pobednički kolosek. Ipak, niko u Voždovcu, pa ni mladi Todor Petrović ne očekuje lak zadatak. Ono u šta se uzdaju je njihova igra.

„Očekuje nas zanimljiva utakmica u Čačku jer smatram da Borac dobro igra i tabela ne mora ništa da znači. Idemo tamo da, kao i uvek, nametnemo svoj stil igre koji je već prepoznatljiv. Daćemo svoj maksimum na terenu i trudićemo se da dođemo kući u Beograd sa povoljnim rezultatom“, rekao je Petrović.

Voždovac meč u Čačku dočekuje na četvrtom mestu na tabeli sa 31 bodom, dok je Borac poslednji sa 10.

Duel se igra u petak od 17 časova.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a221547-Stolica-Ono-sto-se-desilo-Borcu-opomena-je-za-sve-nas.html

Ostavite komentar