СПОРТКЛУБ – Столица и Сакић најављују леп фудбал у Kрушевцу

Столица и Сакић најављују леп фудбал у Kрушевцу

Након ремија са Војводином на “Kрову”, Вождовац у деветом колу Суперлиге Србије, у среду, гостује Напретку у Kрушевцу. Оба тренера пред овај дуел најављују леп фудбалски меч.

Екипа Илије Столице озбиљно је ушла у нову сезону и уз само један пораз у осам кола одлази у Kрушевац где се нада добром резултату.

“Радујемо се гостовању Напретку. Последња два гостовања у Kрушевцу памтимо по правом фудбалском амбијенту. Публика је увек знала да препозна квалитет фудбала и увек смо били дочекани на прави фудбалски начин. То ће бити дуел две екипе које кроз игру покушавају да дођу до шансе и голова.Сигуран сам да ће бити занимљива и квалитетна фудбалска представа”, рекао је Илија Столица пред одлазак у Kрушевац.

Kрушевљани су у суботу поражени од Спартака у Суботици (2:1) а тренер Ненад Сакић није крио незадовољство што његов тим и поред тога што је имао играча више готово пола сата није успео да дође бар до бода у том дуелу. То би, како је оценио, требало да буде опомена његовим играчима пред сусрет са Вождовцем.

“Вождовац игра изузетно леп фудбал. Има изузетно квалитетне играче и предстоји нам тешка утакмица, али ја сам пун оптимизма, верујем у своју екипу и надам се да ћемо у среду уз ангажовање и помоћ публике успети да се вратимо на победнички колосек”, поручио је Сакић.

Меч Напредак – Вождовац почиње у 19 часова.

ИЗВОР: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a203997-Stolica-i-Sakic-najavljuju-lep-fudbal-u-Krusevcu.html

Оставите коментар