SPORTKLUB: IZ VOŽDOVCA PORUČUJU – DO POBEDE UZ PODRŠKU NAVIJAČA

31/03/2017U MEDIJIMA

U subotu će u okviru 28. kola Superlige Srbije Voždovac dočekati ekipu Vojvodine, a u taboru Zmajeva su pred ovaj duel optimisti.

Šampionat s nastavlja nakon reprezentativne pauze, a pred duel sa Novosađanim novinarima su se na Krovu obratili trener Aleksandar Linta i kapiten Voždovca Miloš Pavlović.

„Pauzu smo iskoristili da što bolje pripremimo igrače za važne mečeve koji nam predstoje. Prvi i najvažniji je upravo meč sa Vojvodinom. Gosti zaslužuju svaki respekt, a mi imamo naše ambicije i ciljeve koje je FK Voždovaczacrtao još pre početka sezone, a to je plasman u plej of“, rekao je Linta.

„Do plasmana nas vodi pobeda i mi verujemo u naše igrače i verujemo da imamo kvalitet da do toga i dođemo. Uz energiju i želju za pobedom mislim da ćemo ispuniti cilj“, dodao je Linta.

Kapiten Zmajeva kaže da je njegovim saigračima i njemu pobeda veoma važna.

„Ukoliko želimo da ostvarimo naše ciljeve, moramo da pokušamo da osvojimo tri boda. Ne samo u ovom meču već i u narednom. Očekuje nas interesantna utakmica, kvalitetan protivnik sa odličnim trenerom i igračima, ali uz podršku naših navijača mi idemo na pobedu“, poručio je Pavlović.

Meč Voždovac – Vojvodina igra se u subotu od 17 časova.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a147716-Iz-Vozdovca-porucuju-Do-pobede-uz-podrsku-navijaca.html

Ostavite komentar