SPORTKLUB – Fudbaleri i glumci 20. maja „Zajedno za život“

16/05/2018U MEDIJIMA

Fudbaleri i glumci 20. maja „Zajedno za život“

Na stadionu Voždovca u nedelju će biti odigrana humanitarna utakmica pod nazivom “Zajedno za život”, a na njoj će snage odmeriti fudbalske, glumačke i pevačke zvezde.

Kompletan prihod od ulaznica sa te utakmice biće namenjen “Fondu za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu” koji je osnovala Humanitarna organizacija “Zajedno za život”.

Na jednoj strani će se naći umetnička reprezentacija Srbije, sastavljena od poznatih glumaca i pevača, potpomognuta nekadašnjim fudbalerima. A na drugoj će biti tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji će okupiti aktivne proslavljene fudbalere, ali i vratiti na teren one legendarne igrače koje smo nekada voleli da gledamo u velikim utakmicama.

Umetničku reprezentaciju Srbije sa klupe predvodiće nekadašnji selektor reprezentacije SR Jugoslavije i trener Crvene Zvezde Milan Živadinović. Sa druge strane, na klupi tima Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, u ulozi trenera biće Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

U timu Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji će kao kapiten predvoditi Ivica Kralj, pojaviće se mnoga poznata fudbalska imena, pa će na terenu svi moći da vide Milka Đurovskog, Zorana Batu Mirkovića, Danka Lazovića, Milana Borjana, Jovana Stankovića, Dragana Mladenovića, kao i Bojana Matića, najboljeg strelca Mačve.

Umetničku reprezentaciju kao kapiten predvodiće poznati glumac Andrija Kuzmanović, a u timu će, između ostalih, biti i Milan Kalinić, Marko Đurovski kao i Bojan Vasković, frontmen Leksington benda.

Ivica Kralj i Andrija Kuzmanović su kao kapiteni pozvali sve ljude dobre volje da dođu u nedelju na stadion Voždovca i podrže tu humanitarnu akciju, ali i da na delu vide mnoge fudbalske legende, kao i umetnike u ulozi fudbalera.

„Od početka rada Humanitarne organizacije ‚Zajedno za život‘ uključen sam u svaku akciju i na to sam jako ponosan. Zajedno sa mnom poziv za utakmicu je dobio i najbolji strelac Mačve Bojan Matić i mislim da će Milan Kalinić imati dosta problema na golu“, rekao je u šaljivom tonu Kralj.

Za umetničku reprezentaciju to je zadnja provera i svojevrsna uvertira pred Svetsko prvenstvo umetnika u fudbalu koje se održava u Rusiji od 25. maja do 3. juna. Za tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, koju je osnovao Jovan Simić, to je prva u nizu humanitarnih utakmica koju će odigrati jer je sa tom namerom i pokrenut sam humanitarni projekat i tim.

Ulaznice za taj humanitarni spektakl mogu da se kupe na ulazu stadiona jednom porukom na humanitarni SMS broj 8495 koji je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula radi sakupljanja sredstava za „Fond za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu“. Kompletan prihod putem humanitarnih SMS poruka sakupi biće uvek doniran deci kojoj je lečenje najpotrebnije.

Organizatori meča uz Humanitarnu organizaciju „Zajedno za život“ i umetničku reprezentaciju Srbije su i „Stadion Shopping Center“, kao i fudbalski klub Voždovac koji je za tu utakmicu ustupio svoj stadion.

Ukoliko želite da podržite ideju i misiju Humanitarne organizacije “Zajedno za život”, to možete uraditi doniranjem na sledeće brojeve računa:

Dinarski račun: 205-250438-39
Devizni račun: 0070800047526
IBAN broj: RS35205007080004752637

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Fudbal-ostalo/a240147-Fudbaleri-i-glumci-20.-maja-Zajedno-za-zivot.html

Ostavite komentar