СПОРТ КЛУБ – Поповић и Георгијевић уз награде чекају Спартак

 

У петак у 17 сати у оквиру 21. кола Суперлиге Србије Вождовац дочекује Спартак. Дуел ове две екипе директно одлучује о трећем месту у шампионату.

Иако има суспендованих и повређених играча, Гајић и Путинчанин су кажњени, Павловић је болестан, а Ивковић који је у Ивањици замењен због повреде још увек је под знаком питања, стратег Змајева Илија Столица је сигуран да ће без обзира ко буде на терену сви дати свој максимум.

„Није пуно пута било прилике да две екипе које нису на почетку првенства важиле за фаворите, за треће и четврто место, дођу у ту позицију искључиво својом заслугом, квалитетним радом и квалитетима екипе. Kолега Веселиновић кога изузетно ценим, ради фантастичан посао и то ме радује, знам да ће на прави начин знати да припреми своју екипу. Исто тако и ми се припремамо да са својим моделом, својом идејом и својим стилом игре, покажемо да се на крову игра леп и квалитетан фудбал, те и обрадујемо своје навијаче. Надам се да ће доћи у великом броју да нас подрже, јер су нам изузетно важни, а ми ћемо се потрудити да их обрадујемо победом и са нова три бода“, – истакао је Столица.

Мрежу Змајева чува одлични голман Зоран Поповић који је добио награду за најбољег голмана лиге прошле сезоне, а за постизање голова задужен је Дејан Георгијевић који је у октобру два пута уписао хет-трик на два везана меча код куће, против Рада и Земуна. Георгијевћ је проглашен за најбољег играча лиге у октобру и у том периоду два пута је понео титулу најбољег играча кола.

У прилог чињеници да Суботичанима неће бити лако на крову говори и податак да је гол Марка Путичанина проглашен за најлепши погодак 20. кола Суперлиге Србије.

„Спартак је добар као тим, имају доста различитих стрелаца. Ипак ми гледамо у своје двориште и нама је најбитније да добро уђемо у утакмицу, испунимо шта желимо, будемо јако стрпљиви и верујемо да можемо да остваримо победу и још једном позивам навијаче у да дођу што већем броју јер ће нам њихова подршка значити“, – додао је најбољи голман лиге Поповић.

Извор: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a223215-Popovic-i-Georgijevic-uz-nagrade-cekaju-Spartak.html

Оставите коментар