СПОРТ КЛУБ: НА ЈНА НЕМА ТАЈНИ, ДА ПОКАЖЕМО ШТА УМЕМО

Са Илијом Столицом разговарали смо последњи пут током зимске паузе у првенству у Суперлиги, а од тада је Вождовац на оном путу који његов шеф струке жели.

Добро обављен прелазни рок и припреме, резултати који су у складу са амбицијама клуба и леп фудбал – то је укратко оно што се у „гнезду Змајева“ дешавало од нашег последњег разговора са Илијом Столицом.

Као последње појачање у Вождовац је дошао Немања Николић, играч који квалитетом и искуством може много тога да донесе екипи Вождовца и кога, као играча Столица познаје одавно.

Тренерску каријеру Столица је почео управо у Партизану који је Вождовцу наредни ривал у Суперлиги. Иако нема много непознаница ни на страни Партизана ни на страни Вождовца, можда тренер Змајева има неку „малу тајну“ пред овај меч.

У Вождовцу су нам се похвалили добром атмосфером у екипи пред гостовање Партизану, али су, кажу, свесни и серије у којој је пред овај дуел Партизан.

Утакмица између Партизана и Вождовца у оквиру 27. кола Суперлиге Србије биће одиграна на стадиону црнобелих у суботу од 17 часова.

Извор: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a146351-Stolica-za-SK-Na-JNA-nema-tajni-da-pokazemo-sta-umemo.html

Оставите коментар