SPORT KLUB: Iz Voždovca poručuju – Pustite nas da igramo fudbal

12/05/2017U MEDIJIMA

Izjave koje ovih dana, od poraza protiv Voždovca, stižu iz Crvene zvezde otvorile su mnoge „frontove“ i podigle mnogo prašine.

Izjava sportskog direktora Crvene zvezde u ostavci, Blaža Raosavljevića da je Partizan premirao igrače Voždovca kako bi oni pobedili Crvenu zvezdu na Krovu u prošlom kolu doigravanja za šampiona u Superligi Srbije, logično, izazvala je i reakciju u Voždovcu.

„Voždovac je ozbiljan klub, privatan klub koji se ponaša domaćinski i koji svakog rivala ugosti pošteno ugosti na svom terenu, pa smo tako pre, sada već, nedelju dana domaćinski ugostili i gospodina iz Crvene zvezde, ali tada nije pričao ovako kako sada priča“, rekao je Goran Grkinić sportski direktor FK Voždovac.

„Nije u redu da gospodin odlazeći direktor aktuelnog šampiona tako priča o nama i treba da ga je sramota. Notorna je laž da smo premirani od strane Partizana i velika glupost. Nismo se do sada oglašavali, ali kada vidimo da se to već danima povlači po medijima moramo da reagujemo“, revoltiran je Grkinić.

„Umesto da se piše o dobroj igri Voždovca, igračima koji su odlično odigrali, o lepoj fudbalskoj predstavi, opet se pišu neistine“, jasan je Goran Grkinić.

„Nijedan jedini dinar nismo uzeli ni od koga, a naši igrači će biti premirani po pravilniku kluba“, kaže sportski direktor Zmajeva i poručuje:

„Ne želimo da gospodin uzima Voždovac u svoja izlaganja i ne želimo da budemo meta prepucavanja Crvene zvezde i Partizana. Neka gospodin svoja opravdanja za uspehe i neuspehe traži u svom dvorištu, a nas neka pusti da igramo fudbal“, poručio je Grkinić.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a151875-Iz-Vozdovca-porucuju-Pustite-nas-da-igramo-fudbal.html

 

Ostavite komentar