SPORT KLUB – Grkinić: Bilo je grešaka, želimo u gornji deo tabele

26/12/2018U MEDIJIMA

Grkinić: Bilo je grešaka, želimo u gornji deo tabele

Ne ide ove sezone Voždovcu u Superligi kao u prethodne dve sezone. Želja pred nastavak sezone je svakako povratak u gornji deo tabele, a generalni direktor kluba Goran Grkinić predstavio je planove kluba pred predstojeći prelazni rok.

„Želimo da vratimo Voždovac u gornji deo tabele. Kada se sve sabere i oduzme ova polusezona je definitivno bila za zaborav. Letos jeste bilo grešaka, ali pred nama je još jedna zanimljiva zima. Pred nama je još jedan prelazni rok i želimo dobro da se pojačamo. Ove zime smo napravili dobar transfer, kao i prethodne kada smo odradili dobar prelazni rok“, započeo je Goran Grkinić.

„Želimo da pojačamo igrački kadar sa četiri do pet ozbiljnih igrača, koji će moći da naprave razliku na terenu i koja će biti istinska pojačanja za Voždovac. Želimo da dovedemo i mlade igrače, ali ni godine nisu bitne, bitno je da igrači koji dođu mogu da donesu pozitivnu razliku u kvalitetu i pre svega da donesu prednost na terenu“, nastavio je Grkinić.

„Na spisku želja šefa stručnog štaba imamo desetak imena i u pregovorima smo oko njihovog dovođenja. Želimo da u narednom periodu do 15. januara rešimo pitanje igračkog kadra i da dovedemo igrače na kojima šef insistira“, nadovezao se Grkinić.

Biće i odlazaka:

„Odrešene ruke prilikom izbora nove sredine imaće Zlatković, Zoćević i Milutinović, jer stručni štab ne računa na njihove usluge. Blagojević i Veličković će otići na „pozajmicu“, dok je Luka Milunović blizu odlaska u inostranstvo, odnosno odlaska u Maleziju. Todoru Petroviću je istekao Ugovor i klub neće ponuditi novi. Ugovore su uveliko raskinuli Ješić i Ostojić“, zaključio je Goran Grkinić, direktor FK Voždovac.

Voždovac je prvi deo sezone završio na 11. mestu sa 19 bodova. Zabeležili su Zmajevi pet pobeda, četiri remija, ali i 12 poeraza.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a262201-Grkinic-Bilo-je-gresaka-zelimo-u-gornji-deo-tabele.html

Ostavite komentar