RTS: „ZMAJEVI“ SA VOŽDOVCA ŽELE DA IZNENADE PARTIZAN U KUPU

04/04/2017U MEDIJIMA

Pomoćni trener Voždovca Aleksandar Linta rekao je da će njegovi fudbaleri probati da se prikažu u što boljem svetlu u sutrašnjem meču protiv Partizana u četvrtfinalu Kupa Srbije, i da naprave iznenađenje.

„Imali smo protekle nedelje veoma zahtevnu utakmicu, kako fizički, tako i psihološki, a novi izazov nas čeka samo tri-četiri dana kasnije, Kup susret sa Partizanom. Partizan je jako dobar tim, skup dobrih pojedinaca i kvalitetnih igrača, reprezentativaca, pojačan kvalitetnim strancima i dobrim trenerom. To je ekipa koja ima niz od 24 utakmice bez poraza. Mi ulazimo u meč rasterećeno, sa nekom našom idejom i da odigramo dobro, da se predstavimo u što boljem svetlu. Trudićemo se da iz naše dobre igre dođemo do rezultata“, rekao je Linta novinarima u Beogradu.

On je ocenio da je prednost njegovog tima domaći teren.

„Čeka nas teška utakmica. Partizan je u odličnoj formi i ima dosta dobru seriju. Imaju veoma velike ambicije, kao i mi u kupu, tako da mislim da će utakmica biti dobra. Naša prednost je što igramo na našem terenu i daćemo sve od sebe da dođemo do polufinala kupa“, rekao je Linta.

IZVOR: http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/fudbal/2689849/zmajevi-sa-vozdovca-zele-da-iznenade-partizan-u-kupu.html

Ostavite komentar