REPUBLIKA – „ZMAJEVI“ SE NAOŠTRILI: Fudbaleri Voždovca očekuju pobedu u Nišu

13/10/2017U MEDIJIMA

„ZMAJEVI“ SE NAOŠTRILI: Fudbaleri Voždovca očekuju pobedu u Nišu

Fudbalski klub Voždovac očekuje da će da pobedi Radnički u Nišu u Superligi, rekao je generalni direktor Goran Grkinić.

– Očekuje nas vrhunska fudbalska predstava sa dva sjajna tima i očekujemo da svi akteri susreta budu na vrhunskom nivou, naravno uključujući i sudije, s obzirom na to da utakmicu sudi naš internacionalac Bojan Nikolić. Očekujem pozitivan rezultat, idemo na tri boda – rekao je Grkinić.

Voždovac će gostovati Radničkom u 13. kolu srpskog prvenstva. Grkinić je kazao da očekuje veoma zanimljivu utakmicu na „vrućem terenu“ protiv odlične ekipe.

Direktor Voždovca se izvinio u ime trenera Ilije Stolice, koji neće voditi ekipu u Nišu jer polaže u BiH za profesionalnu licencu.

– Iako je bio odsutan nedelju dana, igrači su radili sjajno. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, ali takođe smo svesni kakav tim imamo i sa kakvim kvalitetom raspolažemo – rekao je Grkinić i ocenio da Voždovac „igra najlepši fudbal u ligi“.

Fudbaler Voždovca Aleksandar Ješić rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali da njegova ekipa očekuje nastavak serije dobrih rezultata.

– Verujem da ćemo obradovati naše navijače. Ono što nas zanima je naša igra i partije koje pružamo. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, ali i rezultatima. Imali smo dovoljno vremena da odmorimo i spremimo se za Niš – rekao je Ješić.

Utakmica će biti odigrana u subotu od 16 sati na stadionu Čair u Nišu.

IZVOR: http://www.republika.rs/sport/fudbal/20011/zmajevi-naostrili-fudbaleri-vozdovca-ocekuju-pobedu-nisu

Ostavite komentar