REPUBLIKA – Nema zime za Voždovac! Zmajevi dovode opasne protivnike da sa njima odmere snage!

20/12/2018U MEDIJIMA

Nema zime za Voždovac! Zmajevi dovode opasne protivnike da sa njima odmere snage!

Sportski sektor kluba je uveliko „zavrnuo rukave“ i prionuo na posao. Prvenstvo samo što se završilo, a već se krenulo sa radom i pravljenjem planova za prolećni deo šampionata.

Početak priprema je zakazan za sredu 09.01.2019. godine.

Zmajevi će prvu fazu treninga sprovoditi u Beogradu. U glavnom gradu će odigrati i dve prijateljske utakmice koje su predviđene za 23.01. i 26.01.

Druga faza priprema će se obaviti u Antaliji od 27.01. – 08.02.

Pred Zmajevima su 4 veoma interesantna meča i odlični protivnici.

Par dana nakon dolaska u Tursku prvi rival Zmajevima će biti poljski Leh iz Poznanja. Ekipa koja je višestruki šampion Poljske, kao i osvajač kupa i super kupa, ali i redovan učesnik evropskih takičenja. Trenutno zauzima četvrto mesto u poljskoj Ekstraklasi.

Naredni rival Zmajevima će biti još jedna ekipa iz Evrope, ekipa Sonderjiska iz Danske, jedanaestoplasirani tim danske Superlige, ali i prošlogodišnji učesnik lige Evrope.

Treći protivnik Voždovcu je tim koji dolazi iz Japana. Šonan Belmare je redovan učesnik japanske prve lige, a i nekadašnji osvajač titule prvaka, ali i azijskog Superkupa.

Poslednji meč na pripremama u Antaliji, fudbaleri iz Jerkovića će odigrati protiv korejskog superligaša Pohang Stilersa. Višestruki osvajači titule u Koreji, kao osvajač i kupa i superkupa Koreje, ali i bivšeg osvajača azijske Lige Šampiona, trenutno četvrtoplasirani tim u Koreji.

30.01. VOŽDOVAC – LEH (Poljska)

02.02. VOŽDOVAC – SONDERJISK (Danska)

04.02. VOŽDOVAC – ŠONAN BELMARE (Japan)

06.02. VOŽDOVAC – POHANG STILERS (Koreja)

IZVOR: https://www.republika.rs/sport/fudbal/106292/nema-zime-vozdovac-zmajevi-dovode-opasne-protivnike-njima-odmere-snage

Ostavite komentar