Република – Цела нација репрезентација: И ВОЖДОВЧАНИ ИДУ ДА БОДРЕ „ОРЛОВЕ“

Цела нација репрезентација: И ВОЖДОВЧАНИ ИДУ ДА БОДРЕ „ОРЛОВЕ“

Велики значај за земљу, али и за фудбал у Србији има пласман наше репрезентације на највећу фудбалску светску смотру и не треба бити превише мудар, те препознати саму ту чињеницу. А најлепши гест стиже са „крова“, где ће комплетан ФK Вождовац у понедељак бити на стадиону и уживо бодрити и пружити подршку репрезентацији Србије!

– У клубу сви дишемо као један. Лако смо се договорили и организовали, те у понедељак ћемо сви бити на стадиону. Почев од нас оперативаца, преко комплетног стручног штаба, те првотимаца, па све до најмлађих селекција, заједно са њиховим тренерима долазимо да подржимо нашу репрезентацију и да дамо потребан ветар у леђа – нагласио је генерални директор Горан Гркинић.

– Председник ФСС Славиша Kокеза, заједно са Гораном Буњевчевићем и селектором Славољубом Муслином ради одличан посао. Без обзира на пораз у мечу са Аустријом, чврсто верујемо да ћемо победити Грузију и да ћемо се пласирати на Светско Првенство, које би свима нама који радимо у фудбалу, свим фудбалским радницима, али и целом народу у Србији много значило. То је дан када бисмо требали да заборавимо на клупске боје и да у понедељак сви будемо у служби репрезентације. Да пружимо пуну подршку и да дођемо до победе која води ка Русији – јасан и конкретан је био генерални директор Горан Гркинић.

извор: http://www.republika.rs/sport/fudbal/19255/cela-nacija-reprezentacija-vozdovcani-idu-bodre-orlove

Оставите коментар