Поповић: Вождовац заслужује место у прве четири екипе

Поповић: Вождовац заслужује место у прве четири екипе

Мање од недељу дана остало је до почетка нове фудбалске сезоне у Суперлиги Србије. Екипе ударају „завршни гланц“ на посао обављен током припрема, па се по томе не разликује ни Вождовац.

Током прошле сезоне, Зоран Поповић је скренуо пажњу на себе сјајним партијама које је пружао стојећи међу стативама гола Змајева. Спреман је Поповић и за нове изазове у предстојећем шампионату.

„Остало је још мало до почетка сезоне. Припреме смо добро одрадили. Имали смо квалитетне тренинге и низ јаких противника са којима смо одмерили снаге“, оценио је Поповић.

Јасно је да су на „Kрову“ прежалили што кроз претходну првенствену трку нису изборили место у Европи, зато су сада циљеви виши него прошле године.

„Очекивања и амбиције свих нас су веће него прошле сезоне. Жеља нам је да покушамо да обезбедимо излазак у Европу. Вождовац као клуб заслужује место међу прве четири екипе на табели, а на пролеће следеће године га ту и видим. Показали смо да играмо леп фудбал и надам се да ће нас то красити и ове сезоне те да ће навијачи наше партије испратити у још већем броју“, каже Поповић.

Вождовац је у понедељак у продају пустио и годишње пропуснице за Суперлигу и Kуп Србије. Уз пропусницу за западну трибину, може се купити и пропусница за галерију.

ИЗВОР: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a178590-Popovic-Vozdovac-zasluzuje-mesto-u-prve-cetiri-ekipe.html

Оставите коментар