МОЦАРТ СПОРТ: Огласио се Вождовац: Лаж је да смо премирани од Партизана

„Пустите нас да играмо фудбал“, поручује спортски директор Змајева Горан Гркинић.

Нема мира у српском фудбалу. Саопштења, увреде, међусобне оптужбе… Поједини клубови попут Вождовца нашли су се у центру пажње и то не својом вољом.

Одлазећи спортски директор црвено-белих Блажо Раосављевић рекао је да су играчи Змајева били премирани од стране Партизана за тријумф на клубом из Маракане. Тачније, да су поделили 30.000 евра и то само неколико дана пред гостовање у Хумској.

Експресно су реаговали из Вождовца. Тачније, то је урадио спортски директор Горан Гркинић.
„Вождовац је озбиљан и приватан клуб, који се понаша домаћински и који сваког ривала угости поштено на свом стадиону, па смо тако и господина из Црвене звезде пре сада већ недељу дана домаћински угостили, али тада није тако причао, како сада прича. Није у реду да господин одлазећи директор актуелног шампиона тако прича о нама и треба да га је срамота. Ноторна је лаж да смо премирани од стране Партизана. То је велика глупост.Нисмо се до сада оглашавали, али када видимо да се већ данима провлачи по медијима, морали смо да реагујемо. Уместо да се пише о доброј игри Вождовца, играчима који су одиграли одлично, о лепој фудбалској представи, опет се пишу неистине“, рекао је Гркинић.

Он је поручио Раосављевићу да разлоге за неуспехе потражи у свом дворишту.

„Ниједан једини динар нисмо узели ни од кога, а играчи ће бити премирани по правилнику клуба.Не желимо да господин узима Вождовац у своја излагања и не желимо да будемо мета препуцавања Црвене звезде и Партизана. Нека господин своја опрвдања за успехе и неуспехе тражи у свом дворишту, а да нас пусти да играмо фудбал“, додао је Гркинић.

ИЗВОР: https://www.mozzartsport.com/vesti/oglasio-se-vozdovac-laz-je-da-smo-premirani-od-partizana/167192

Оставите коментар