NOVOSTI – Voždovac spreman za meč sa Radničkim: Svesni smo svih vrlina i mana

29/04/2018U MEDIJIMA

Voždovac spreman za meč sa Radničkim: Svesni smo svih vrlina i mana

Pretpostavljamo kakva nas utakmica očekuje u nišu, uradićemo sve što možemo kako bismo odigrali na najbolji način – kaže Veselinović

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je da spremno očekuje utakmicu protiv Radničkog iz Niša i veruje da njegova ekipa može da osvoji sva tri boda.

– Spremni smo, maksimalno treniramo i pripremamo se. Očekuje nas još jedna utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali sam siguran da smo prilično dobro razumeli ciljeve i ideju igre i šta hoćemo da postignemo. Pretpostavljamo kakva nas utakmica očekuje u Nišu, svesni smo svih vrlina i mana i specifičnosti gostovanja, tako da ćemo da uradimo sve što možemo da bismo tu utakmicu odigrali na najbolji mogući način – rekao je Veselinović.

Fudbaleri Voždovca igraju u nedelju u 19 časova utakmicu protiv Radničkog u NIšu.

– Mi smo nedavno igrali sa njima, uslovi nisu bili isti, jer smo igrali na domaćem terenu i na drugačijoj podlozi, ali bili smo zaista jedan dobar rival, ta utakmica nam uvećava razlog za optimizam, već smo ih jednom pobedili nedavno i pokazali smo da možemo da se nosimo i da možemo da ih nadigramo – dodao je trener Voždovca.

Dvostruki strelac za Voždovac u prethodnoj utakmici Alen Mašović rekao je da je ekipa upoznata sa prednostima i manama protivnika.

– Treći put kako se sastajemo sa njima i imamo pozitivan skor. Doneli smo bod iz Niša jesenas, a na “krovu” smo osvojili sva tri boda. Siguran sam da nas očekuje jedna jako teška utakmica, jer znamo kako igra Niš. Mi ne nosimo belu zastavu i idemo da se nadigravamo, a bolji neka pobedi – zaključio je Mašović.

IZVOR: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:724596-Vozdovac-spreman-za-mec-sa-Radnickim-Svesni-smo-svih-vrlina-i-mana

Ostavite komentar