НОВОСТИ: ВОЖДОВАЦ ГОСТУЈЕ ЈАВОРУ – НЕКА БОЉА ЕКИПА ПОБЕДИ

Нећемо се оптерећивати важности меча, иако је то дуел два директна конкурента за пласман у плеј оф, трудићемо се да играмо нашу препознатљиву игру и надамо се фер и спортској утакмици, каже Линта.

Вождовац гостује у наредном колу екипи Јавора, пред Змајевима је пут у Ивањицу, те на данашњој конференцији за медије, своја очекивања су изнели Александар Линта, тренер Вождовца и Марко Путинчанин фудбалер.

– Нећемо се оптерећивати важности меча, иако је то дуел два директна конкурента за пласман у плеј оф, трудићемо се да играмо нашу препознатљиву игру и надамо се фер и спортској утакмици и нека боља екипа победи и мислим да ћемо на крају ипак то бити ми“, изјавио је Александар Линта тренер Вождовца.

Сличног мишљења је и фудбалер Вождовца Марко Путинчанин.

-Тешка утакмица у Ивањици нас очекује из разлога што се обе екипе боре за улазак у плеј оф, а бодовна разлика између нас и Јавора је јако мала. Очекујемо неизвесну утакмицу, али ако поновимо игре из претходних мечева, можемо да се надамо добром резултату, а то је искључиво победа која нам гарантује остварење циља, односно пласмана у плеј оф, надовезао се Марко Путинчанин.

ИЗВОР: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:659150-Vozdovac-gostuje-Javoru-Neka-bolja-ekipa-pobedi

Оставите коментар