NOVOSTI: VOŽDOVAC GOSTUJE JAVORU – NEKA BOLjA EKIPA POBEDI

07/04/2017U MEDIJIMA

Nećemo se opterećivati važnosti meča, iako je to duel dva direktna konkurenta za plasman u plej of, trudićemo se da igramo našu prepoznatljivu igru i nadamo se fer i sportskoj utakmici, kaže Linta.

Voždovac gostuje u narednom kolu ekipi Javora, pred Zmajevima je put u Ivanjicu, te na današnjoj konferenciji za medije, svoja očekivanja su izneli Aleksandar Linta, trener Voždovca i Marko Putinčanin fudbaler.

– Nećemo se opterećivati važnosti meča, iako je to duel dva direktna konkurenta za plasman u plej of, trudićemo se da igramo našu prepoznatljivu igru i nadamo se fer i sportskoj utakmici i neka bolja ekipa pobedi i mislim da ćemo na kraju ipak to biti mi“, izjavio je Aleksandar Linta trener Voždovca.

Sličnog mišljenja je i fudbaler Voždovca Marko Putinčanin.

-Teška utakmica u Ivanjici nas očekuje iz razloga što se obe ekipe bore za ulazak u plej of, a bodovna razlika između nas i Javora je jako mala. Očekujemo neizvesnu utakmicu, ali ako ponovimo igre iz prethodnih mečeva, možemo da se nadamo dobrom rezultatu, a to je isključivo pobeda koja nam garantuje ostvarenje cilja, odnosno plasmana u plej of, nadovezao se Marko Putinčanin.

IZVOR: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:659150-Vozdovac-gostuje-Javoru-Neka-bolja-ekipa-pobedi

Ostavite komentar