NOVOSTI – Veselinović: Verujem u dobru igru i pozitivan rezultat protiv Čukaričkog

04/05/2018U MEDIJIMA

Veselinović: Verujem u dobru igru i pozitivan rezultat protiv Čukaričkog

Pokušaćemo da igramo dobro i stvorimo uslove da ponovo neko od mlađih igrača bljesne i da predstavi sebe i klub u što boljem svetlu – rekao je strateg Voždovca

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da očekuje neizvestan duel sa Čukaričkim, ali da veruje u dobru igru i pozitivan rezultat.

– Mislim da nas očekuje ponovo jedan neizvestan duel. Pokušaćemo da igramo dobro, napravimo pozitivan rezultat i da stvorimo uslove da ponovo neko od mlađih igrača bljesne i da predstavi sebe i klub u što boljem svetlu – rekao je Veselinović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Voždovac će gostovati Čukaričkom u 25. kolu Super lige Srbije. Prethodni duel u kom su se nedavno sastale te dve ekipe završen je nerešeno bez golova, a po rečima Veselinovića obe su tada mogle da slave.

– Sigurno neće biti lako. Čukarički je u dobroj formi, biće jači za Bogosavca i Mudrinskog, tako da nas čeka jedna dobra i neizvesna utakmica, ali verujemo u našu dobru igru i pozitivan rezultat – kazao je trener Voždovca.

Veselinović je istakao da su se fudbaleri Voždovca potrudili da što pre zaborave prethodnu utakmicu sa Radničkim i misli usmere na Čukarički.

Filip Stuparević neće igrati zbog povrede, a Miloš Mihajlov je suspendovan zbog parnih kartona, dok su svi ostali u konkurenciji za sastav.

Fudbaler Voždovca Zoran Milutinović rekao je da je Čukarički veoma odlična, dobra organizovana i agresivna ekipa.

– Dobro smo radili i pripremali se za duel sa njima. Neće sigurno biti lako, moramo biti na visokom nivou svih 90 minuta. Svaku utakmicu želimo da igramo što bolje, ali i da pobedimo, te nema razloga da i u ovoj ne bude tako. Pružićemo sve od sebe da izvučemo dobar rezultat – rekao je Milutinović.

Utakmica će se igrati u subotu od 18.00 na Banovom brdu.

IZVOR: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:725541-Veselinovic-Verujem-u-dobru-igru-i-pozitivan-rezultat-protiv-Cukarickog

Ostavite komentar