NOVOSTI: U Voždovcu razočarani suđenjem i tretmanom na utakmici u Nišu – providna predigra

16/10/2017U MEDIJIMA

FUDBALERI Voždovca su do 93. minuta u subotu uveče u Nišu protiv Radničkog imali tri boda u džepu, ali je penal za domaćina u finišu doneo remi (1:1). Ipak, generalni sekretar „zmajeva“ Miloš Mirković za klupski sajt istakao je nekoliko stvari manje poznatih javnosti. Inače, arbitar Bojan Nikolić je već u 25. minutu isključio trenera Iliju Stolicu, kasnije i njegovog prvog pomoćnika, da bi meč do kraja vodio jedan od asistenata Jovan Damjanović.

– Prvo je nelogično bilo licitiranje sa TV prenosom, koji je prvo bio predviđen, a onda naprasno skinut sa programske šeme. Nekome očigledno nije bilo u interesu da uživo vidi šta se dešavalo na Čairu – kaže Mirković.

Generalni sekretar „zmajeva“ je još istakao:

– Smatramo da je naša dužnost da zaštitimo naše igrače, trenere, njihove porodice i ceo fudbal. Ako svi budemo okretali glavu, naša borba za što boljim rezultatom i uspehom će izgubiti smisao. Zar naša dobra i časna igra treba da bude naš usud? Zar već na početku ovosezonskih utakmica treba da se dešavaju ovakve stvari?

IZVOR: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:690963-U-Vozdovcu-razocarani-sudjenjem-i-tretmanom-na-utakmici-u-Nisu-Providna-predigra

Ostavite komentar