NOVOSTI – Trener Voždovca: Ne možemo da pretimo Zvezdi ali se nadamo dobrom rezultatu

30/11/2018U MEDIJIMA

Trener Voždovca: Ne možemo da pretimo Zvezdi ali se nadamo dobrom rezultatu

Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji delić nade da može nešto da se uradi – kaže Aničić

– Neće biti ni malo lako. Kažu da je ova utakmica najlakša utakmica, međutim, ja ne mislim tako. Mislim da je to najteža utakmica, jer igrate protiv ekipe koja je najbolja u Srbiji. Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji delić nade da, ako date sve od sebe i uđete u meč bez straha, može nešto da se uradi na toj utakmici – rekao je Aničić.

Fudbaleri Voždovca igraju u nedelju od 18 časova na gostujućem terenu protiv Zvezde, utakmicu 18. kola Super lige Srbije.

– Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo da igramo kao što smo igrali u prethodnim utakmicama, ali da nas protiv Zvezde prati veća efikasnost, da sve što napravimo u toku igre, pokušamo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati – naveo je Aničić.

Trener Voždovca čestitao je Zvezdi na postignutim rezultatima ove sezone u Ligi šampiona.

Fudbaler Voždovca Miloš Pavlović rekao je da se igrači raduju što će igrati protiv učesnika Lige šampiona i da se nada da će „proraditi“ napad njegove ekipe, što bi joj onda donelo pozitivan rezultat.

Posle 17 kola u Super ligi Zvezda je jedina neporažena, prva je na tabeli sa 47 bodova, a Voždovac zauzima 11. mesto sa 16 bodova.

IZVOR: http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:763269-Trener-Vozdovca-Ne-mozemo-da-pretimo-Zvezdi-ali-se-nadamo-dobrom-rezultatu

Ostavite komentar