НОВОСТИ – Тренер Вождовца: Не можемо да претимо Звезди али се надамо добром резултату

Тренер Вождовца: Не можемо да претимо Звезди али се надамо добром резултату

Да не може ништа да се уради, ја не бих ишао на утакмицу, а не би ишли ни играчи. Сигурно је да нисмо у стању да претимо, али увек постоји делић наде да може нешто да се уради – каже Аничић

– Неће бити ни мало лако. Kажу да је ова утакмица најлакша утакмица, међутим, ја не мислим тако. Мислим да је то најтежа утакмица, јер играте против екипе која је најбоља у Србији. Сигурно је да нисмо у стању да претимо, али увек постоји делић наде да, ако дате све од себе и уђете у меч без страха, може нешто да се уради на тој утакмици – рекао је Аничић.

Фудбалери Вождовца играју у недељу од 18 часова на гостујућем терену против Звезде, утакмицу 18. кола Супер лиге Србије.

– Да не може ништа да се уради, ја не бих ишао на утакмицу, а не би ишли ни играчи. Очекујем да наставимо да играмо као што смо играли у претходним утакмицама, али да нас против Звезде прати већа ефикасност, да све што направимо у току игре, покушамо и да материјализујемо. Уколико у томе успемо, добар резултат неће изостати – навео је Аничић.

Тренер Вождовца честитао је Звезди на постигнутим резултатима ове сезоне у Лиги шампиона.

Фудбалер Вождовца Милош Павловић рекао је да се играчи радују што ће играти против учесника Лиге шампиона и да се нада да ће “прорадити” напад његове екипе, што би јој онда донело позитиван резултат.

После 17 кола у Супер лиги Звезда је једина непоражена, прва је на табели са 47 бодова, а Вождовац заузима 11. место са 16 бодова.

ИЗВОР: http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:763269-Trener-Vozdovca-Ne-mozemo-da-pretimo-Zvezdi-ali-se-nadamo-dobrom-rezultatu

Оставите коментар