N1 – Zvanično: Biser Voždovca od leta u Votfordu

11/01/2019U MEDIJIMA

Zvanično: Biser Voždovca od leta u Votfordu

Mladi fudbaler Voždovca Filip Stuparević je postao zvanično igrač engleskog premijerligaša Votforda, ali će u beogradskom klubu ostati do kraja aktuelne sezone.

Filip Stuparević je sa Votfordom potpisao četvorogodišnji ugovor, ali će ostati u redovima Voždovca na pozajmici do kraja aktuelne sezone. Stuparević ima 18 godina, a za Voždovac je odigrao ukupno 57 mečeva na kojima je postigao šest golova.

„Sve se jako brzo dogodilo, ali sam presrećan. I dalje pamtim debi u dresu Voždovca kao najmlađi igrač i golove najvećim rivalima, boravak u klubu je bio zaista neprocenjivo iskustvo. Želeo bih da istaknem veliku zahvalnost svojoj porodici na podršci, kao i Fudbalskom Klubu Voždovac, koji i sam funkcioniše kao jedna porodica. Takođe, zahvalnost dugujem svima u klubu koji su radili zajedno sa mnom na mom napretku, počevši od trenera i Direktora omladinske škole, kao i Direktora kluba“, rekao je Stuparević.

„Ovaj transfer nam daje podstrek i potvrdu da je rad u klubu, kako u mlađim kategorijama, tako i u prvom timu, ozbiljan i da može donositi rezultate. Ozbiljan pristup se isplatio, te možemo reći da imamo spreman višegodišnji plan po pitanju rada prvog tima, sa posebnim akcentom na rad omladinske škole i na tome ćemo graditi budućnost kluba. Još jednom se zahvaljujem svim u klubu, ovo je naš zajednički uspeh“, kazao je sportski direktor Voždovca Goran Grknić.

Stuparević je karijeru počeo u Radu odakle je prešao u omladinski pogon Voždovca. Rođen je 2000. godine, a već je 2016. godine debitovao za Voždovac u Superligi. U sezoni 2017/18. postigao je gol u pobedi „zmajeva“ protiv Partizana 3:1. Ovaj mladi napadač je za reprezentaciju Srbije uzrasta do 21 godine odigrao jedan meč.

IZVOR:http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Fudbal/a450320/Zvanicno-Biser-Vozdovca-od-leta-u-Votfordu.html

Ostavite komentar