Н1: Из Вождовца поручују: Пустите нас да играмо фудбал

Изјаве које ових дана, од пораза против Вождовца, стижу из Црвене звезде отвориле су многе „фронтове“ и подигле много прашине.

Изјава спортског директора Црвене звезде у оставци, Блажа Раосављевића да је Партизан премирао играче Вождовца како би они победили Црвену звезду на Kрову у прошлом колу доигравања за шампиона у Суперлиги Србије, логично, изазвала је и реакцију у Вождовцу.

„Вождовац је озбиљан клуб, приватан клуб који се понаша домаћински и који сваког ривала угости поштено угости на свом терену, па смо тако пре, сада већ, недељу дана домаћински угостили и господина из Црвене звезде, али тада није причао овако како сада прича“, рекао је Горан Гркинић спортски директор ФK Вождовац.

„Није у реду да господин одлазећи директор актуелног шампиона тако прича о нама и треба да га је срамота. Ноторна је лаж да смо премирани од стране Партизана и велика глупост. Нисмо се до сада оглашавали, али када видимо да се то већ данима повлачи по медијима морамо да реагујемо“, револтиран је Гркинић.

„Уместо да се пише о доброј игри Вождовца, играчима који су одлично одиграли, о лепој фудбалској представи, опет се пишу неистине“, јасан је Горан Гркинић.

„Ниједан једини динар нисмо узели ни од кога, а наши играчи ће бити премирани по правилнику клуба“, каже спортски директор Змајева и поручује:

„Не желимо да господин узима Вождовац у своја излагања и не желимо да будемо мета препуцавања Црвене звезде и Партизана. Нека господин своја оправдања за успехе и неуспехе тражи у свом дворишту, а нас нека пусти да играмо фудбал“, поручио је Гркинић.

ИЗВОР: http://rs.n1info.com/a248293/Sport-Klub/Fudbal/Iz-Vozdovca-porucuju-Pustite-nas-da-igramo-fudbal.html

Оставите коментар