МОНДО – Вождовац вратио двојицу бивших „змајева“

Вождовац вратио двојицу бивших „змајева“

Позната лица у екипи Милоша Веселиновића.

После вести да је и нападач Дејан Георгијевић напустио Вождовац и отишао у Ференцварош, са стадиона на крову тржног центра у Заплањској улици стиже још конкретних информација о прелазном року.

Овог пута, у питању су доласци двојице повратника.

Дрес Вождовца задужили су играчи који су већ наступали за „змајеве“, нападач Марко Павићевић (31) и крилни офанзивац Немања Златковић (29).

Павићевић је поред Вождовца играо за Севојно, Слободу, Борац и грчке клубове, док је Златковић наступао и за Земун, Нови Пазар, Радник Бијељину, као и за шведски Ангелхолмс.

„Величина Вождовца ми је добро позната. Пресрећан сам што ћу поново носити дрес клуба из Јерковића. Врло добро ми је познато како функционише клуб и о каквој се професионалности ради. Међутим, све што је битно везано је за терен“, рекао је Златковић на промоцији.

Фудбалери Вождовца отпутовали су у Турској, где ће спровести другу фазу припрема за наставак сезоне. „Змајеве“ тамо очекују утакмице против Заглебја, Зенита, Kаирата и Зорје, док ће генералну пробу имати у Београду 11. фебруара, против Синђелића.

ИЗВОР: http://mondo.rs/a1077418/Sport/Fudbal/Marko-Pavicevic-i-Nemanja-Zlatkovic-se-vratili-u-Vozdovac.html

Оставите коментар