MONDO – VOŽDOVAC: Veliko poštovanje Partizanu, probaćemo…

05/10/2018U MEDIJIMA

VOŽDOVAC: Veliko poštovanje Partizanu, probaćemo…

Trener Voždovca Jovan Damjanović pred prvenstveni duel sa Partizanom ne štedi reči hvale za protivnika. „Možda možemo opet da savladamo Partizan“, kaže on.

Voždovac je prošle sezone dva puta savladao Partizan. U petak od 18 časova (direktan TV prenos Arena sport) imaće priliku da to ponovo uradi, ali „zmajevi“ ne žele da prete crno-belima.

„Izlišno je trošiti reči kada je Partizan u pitanju. Svi znamo kakav renome ima i u našim, ali i u evropskim okvirima. Izledaju jako dobro u poslednje vreme. U klubu se radi ozbiljan posao i to je grupa mladih i kvalitetnih sportskih radnika. Za srpski fudbal je dobro da se jedna takva grupa okupila i da svi zajedno hoće da pomognu Partizanu“, izjavio je trener Voždovca Jovan Damjanović na konferenciji za novinare.

Prethodno je lepe reči na račun Voždovca kao kluba i ekipe izrekao trener Partizana Zoran Mirković: „Među sportskim svetom vlada mišljenje da je Voždovac jedan izuzetno dobar kolektiv i tako jeste. U poslednjih par godina klub je pobrao velike simpatije. To je klub koji je zdrav, koji dobro radi, ima dobru politiku i rečju izaziva poštovanje u današnjem vremenu i svetu“.

Damjanović i njegova ekipa znaju da ih na Topčiderskom brdu čeka veliki test.

„Znamo šta nas čeka, ali to ne menja naše ambicije i planove. Imamo našu ideju i stvari koje dogovaramo i radimo. Sigurno ćemo pokušati da se predstavimo na taj način, na stadionu Partizana. Ne pitamo se samo mi, pita se i protivnik. Fudbaleri Voždovca su kadri da mogu da igraju jedan kvalitetan i ozbiljan fudbal. Mislim da će biti dobra utakmica i očekujem da se predstavimo u najboljem svetlu“, kaže trener „zmajeva“, koji je danas proslavio 36. rođendan, zanimljivo istog dana kada je i rođendan Partizana.

Prošle godine je Voždovac dva puta savladao Partizan, usledilo je pitanje novinara u vezi sa tom činjenicom.

„Ne valja da velike reči izgovaramo pred gostovanje Partizanu, ali činjenica je da smo u prošloj sezoni dva puta savladali Partizan. To nam daje samopouzdanje, jer ako smo to mogli da uradimo jednom ili dva puta, mislim da možemo i da ponovimo. Međutim, veliki nas rival čeka, imamo veliko poštovanje za sve ljude iz Partizana, za ime kluba, ali na terenu mislim da možemo da pokažemo mnogo i mislim da ćemo da pružimo jednu dobru partiju“, odgovorjo je Jovan Damjanović.

IZVOR: http://mondo.rs/a1136584/Sport/Fudbal/Partizan-Vozdovac-11.-kolo-Superlige.html

Ostavite komentar